Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nehéz becsajozni? Miért...

Miért nehéz becsajozni? Miért van az, hogy nem jön magától, mint a nemi érés?

Figyelt kérdés

Nekem legalábbis nem jön magától. Nem értem, miért. Nem látom, hogy mások a környezetemben, akiknek van barátnőjük, hatalmas erőfeszítéseket tennének. Csak adják magukat, és nekik lett. Nekem sose, hiába adom magamat. Mondják, hogy járjak el ismerkedni. Hát eljárok, de így se történik semmi. Megismerkedek egy lánnyal, beszélgetünk, jól elvagyunk, aztán elválunk. Aztán beszélget mással. Aztán máshogy megyek, azzal is elvagyunk, aztán semmi. A legtöbbnek meg amúgy van barátja, és ez előbb-utóbb ki is derül.

Nem látok rajtuk semmit az udvarias érdeklődésen kívül. Nem érzem azt, hogy én is érdekelném őket, úgy, ahogy ők engem. Miért van ez így? Miért nem egyenlő esélyekkel indulunk? Én miben vagyok kevesebb, mint mások? Az arcom rendben van, jóképű vagyok, a magasságom átlag körüli, kicsit vékonyabb vagyok, mint az átlag. Értek sok mindenhez, beszélek nyelveket, nagy a lexikai tudásom. Mi kéne még? Miért nem jön össze? Én tényleg csinálom, amit mondanak, eljárok ismerkedni, beiratkoztam táncolni (már nem először), de így se történik semmi. Úgy érzem, mintha én a lányok szemében teljesen semleges lennék. Nem értem, miért nem vagyok elég úgy, ahogy vagyok, miközben másnál ez működik.

2015. febr. 18. 00:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A 14. válasszal kezdődően egyetlen válasz sem született, ami a megoldás keresésével foglalkozott volna.
2015. febr. 21. 14:19
 22/32 anonim ***** válasza:
Mert ez a kérdés meghaladja a gyaki hatókörét. Egy nem feltétlen kellemes stílusú ember csodálkozik hogy nem lopja be magát az emberek szívébe. Nem is hallgat senkire. Nem kéne elfeledni hogy az emberek nagyrészt segítő szándékkal jönnek ide, még ha bántásnak tűnik a válasz lehet mögé kéne nézni milyen szándékkal írta aki írta. Nem szeretnék jobban belefolyni, kedves előttem szóló akkor neveld át a srácot, itt más nem segít, nem tudok abban hinni hogy egyszer csak itt ír valaki valamit, és EZ a kérdés megoldódik.
2015. febr. 23. 22:43
 23/32 A kérdező kommentje:

Talán ha írnátok valamit, amire reagálni is tudok. Mit reagáljak arra, hogy "rettenet erőszakos vagy és keményfejű"? Miért vagyok keményfejű? Írj valami konkrétumot, hogy ezen és ezen a ponton követtem el érvelési hibát, itt és itt kéne hallgatnom rátok, azzal tudok valamit kezdeni. Valójában itt annyi történt, hogy a négy válaszolóból kettő, te és az 59%-os megsértődtetek. Hiába vádaskodsz, az első oldal óta nem kaptam érdemi tanácsot, amire lehetne reagálni, mert két csak a személyeskedés megy. Ilyen válaszra:

"Ahelyett, hogy rinyálnátok inkább lendüljetek akcióba..akkor jut minden napra egy liba.."

...mit kéne reagálnom? "Rinyálás"? "Liba"? Én normális hangnemben fogalmaztam meg a kérdésemet. Azon meg nem tudom, miért kell megsértődni, ha kommentet fűzök a válaszokhoz. Vitassuk meg őket, ezért van ez az oldal. Ha nincs igazam valamiben, akkor javítsatok ki. Nem akkor nem fogadok el valamit, ha olyan a kedvem, hanem akkor, amikor nem értek vele egyet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy ki írja.

2015. febr. 24. 00:18
 24/32 A kérdező kommentje:
*két oldal óta
2015. febr. 24. 00:19
 25/32 A kérdező kommentje:

""Alapkérdésedben végigsorolod h jó kép stbstb tekintve, hogy nem ismerlek feltételezem hogy legyen így.. viszont remélem ezt nem dörgölöd mindenkinek az orra alá,"

Mármint azt, hogy szerintem jóképű vagyok? Azt hogy lehet másnak az orra alá dörgölni? Vagy mire gondoltál?

2015. febr. 24. 00:21
 26/32 anonim ***** válasza:

Például arra, hogy szembe jön veled egy lány aki tetszik neked, erre az első beszélgetésben "elmeséled" neki ezt:

'Az arcom rendben van, jóképű vagyok, a magasságom átlag körüli, kicsit vékonyabb vagyok, mint az átlag. Értek sok mindenhez, beszélek nyelveket, nagy a lexikai tudásom.'- hidd el, nem leszel a kedvencük azonnal.

2015. febr. 24. 01:01
 27/32 anonim ***** válasza:
Arra célzok, hogy a tálalás meglehetősen fontos..
2015. febr. 24. 01:01
 28/32 A kérdező kommentje:

"Például arra, hogy szembe jön veled egy lány aki tetszik neked, erre az első beszélgetésben "elmeséled" neki ezt:

'Az arcom rendben van, jóképű vagyok, a magasságom átlag körüli, kicsit vékonyabb vagyok, mint az átlag. Értek sok mindenhez, beszélek nyelveket, nagy a lexikai tudásom.'- hidd el, nem leszel a kedvencük azonnal."

Értem, csak hát ez egy rettenetesen életidegen elképzelés, mert senki nem hülye, hogy így nyisson egy csajnál. Ez itt egy kérdezős oldal, ahova ezeket leírom, hogy aki válaszol, képet kapjon rólam. Kb. mintha valaki egy pszichológusnál mondana el dolgokat magáról. Ez most olyan, mintha te tennél fel egy hasonló kérdést, és én azt tanácsolnám neked, hogy ne úgy nyiss a csajoknál, hogy elmondod, hogy szabadidődben a gyk-n kioktató válaszokat adsz csajozós kérdésekre, ahol hülyének nézed a kérdezőt. Mintha bármi utalt volna arra, hogy ezt csinálod.

De megint az az érzésem, hogy ezt te se gondoltad komolyan, csak jól esett hülyének nézni. Most pedig nyilván az lesz a következő válaszod, hogy íme, itt a bizonyíték, hogy nekem semmi sem jó, hisz te csak jót akartál azzal, hogy azt tanácsolod, hogy ne úgy nyissak, hogy "nekem ám nagyon nagy a lexikai tudásom". Hát köszi szépen a tanácsot.

2015. febr. 24. 08:51
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem foglak fikázni, eddig sem tettem. Kérdésedre választ vársz, hát kaptál. Az hogy nem tetszik az meg nem az én problémám. Nem, tényleg nem fogom közölni, hogy gyk-n normálisan (kicsit sem kioktató jelleggel) válaszoltam egy kérdésre.
2015. febr. 24. 20:59
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2015. febr. 24. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!