Miért nehéz becsajozni? Miért van az, hogy nem jön magától, mint a nemi érés?
Nekem legalábbis nem jön magától. Nem értem, miért. Nem látom, hogy mások a környezetemben, akiknek van barátnőjük, hatalmas erőfeszítéseket tennének. Csak adják magukat, és nekik lett. Nekem sose, hiába adom magamat. Mondják, hogy járjak el ismerkedni. Hát eljárok, de így se történik semmi. Megismerkedek egy lánnyal, beszélgetünk, jól elvagyunk, aztán elválunk. Aztán beszélget mással. Aztán máshogy megyek, azzal is elvagyunk, aztán semmi. A legtöbbnek meg amúgy van barátja, és ez előbb-utóbb ki is derül.
Nem látok rajtuk semmit az udvarias érdeklődésen kívül. Nem érzem azt, hogy én is érdekelném őket, úgy, ahogy ők engem. Miért van ez így? Miért nem egyenlő esélyekkel indulunk? Én miben vagyok kevesebb, mint mások? Az arcom rendben van, jóképű vagyok, a magasságom átlag körüli, kicsit vékonyabb vagyok, mint az átlag. Értek sok mindenhez, beszélek nyelveket, nagy a lexikai tudásom. Mi kéne még? Miért nem jön össze? Én tényleg csinálom, amit mondanak, eljárok ismerkedni, beiratkoztam táncolni (már nem először), de így se történik semmi. Úgy érzem, mintha én a lányok szemében teljesen semleges lennék. Nem értem, miért nem vagyok elég úgy, ahogy vagyok, miközben másnál ez működik.
"Élőben kell megtalálni azt aki kíváncsi rád, és ha látod, hogy vevő rád akkor ott élőben elhívni.."
Ma pl. táncórán megismertem egy lányt. De nem beszélhettünk sokat, mert ilyenkor alapvetően a tanárra figyelünk és haladunk az anyaggal. De a lényeg, hogy szerintem ez a csaj elmenekülne, ha azt látná, hogy a srác, akit most ismert meg és akiről még kb. semmit sem tud, már el is hívogatja. Majd ha 2-3x már láttuk egymást, akkor azt mondom, oké. Nyilván, ha van alkalmunk többet beszélni, akkor más a helyzet.
A 9-es válaszolónak annyiban biztos igaza volt, hogyha találkozol egy lánnyal, akkor elsőre elkérheted a telefonszámát.
Ez kb. jó mércéje is annak, hogy mennyire kedvel téged. Ha tetszel egy lánynak, akkor sokszor 10 perc után is megkapod a számát, de az első találkozáskor mindenképpen. Ha nem tetszel egy lánynak, akkor biztos nem adja meg a számát elsőre és később sem fogja, később sem akar találkozni veled.
Szóval hidd el hogy ez még jó szűrő is. Ha egy lány megadja a számát (nappal 10-20 perc beszélgetés után, éjszaka mondjuk 1-2 óra beszélgetés után), akkor tetszel neki és lehet vele több is. Ha ennyi idők után nem adja meg a számát, akkor nem is lehetne vele soha semmi. Ahogy mondom, ez jó szűrő is arra, hogy ne pazarold olyan lányokra az idődet, akik nem akarnak veled semmit.
Azt hiszem rájöttem a megoldásra. Rettenet erőszakos vagy és keményfejű.
Meg se próbálod elképzelni mit akarunk tanácsolni, csak mondod amit jónak gondolsz. Ez nem baj, csak akkor minek kérdezel..? Hallgass a világ szavára, ne akard megmondani hogy működik.
"Azt hiszem rájöttem a megoldásra. Rettenet erőszakos vagy és keményfejű."
Vagy talán csak arról van szó, hogy most ért egy sérelem, és ezt belevetíted a helyzetbe. Félreértés ne essék, nem magamat akarom védeni, mert tudom, hogy jópár dologban csiszolnom kell a tulajdonságaimon. De itt speciel nem érzem, hogy igazad lenne, csak annyi történt, hogy most kihasználod a kérdésemet arra, azt mondhasd, milyen bunkó vagyok. Lehet amúgy, hogy most kicsit az voltam, de speciel nem emiatt nincs most csajom.
"de te lepontoztál minket, meg beszólogatsz.."
Senkit nem pontoztam le, nem tudom, honnan veszed ezt. Egyáltalán hogy gondolod, hogy itt megvádolsz ilyennel valakit, miközben semmi alapja nincs? És most már valóban ideges vagyok.
"innentől kezdve érdekes a kérdésfelvetés."
Kinek szóltam be? Az egyetlen, ami tényleg felhúzott, az az a komment volt, hogy ne csináljak semmit és törődjek bele. Hát köszönöm szépen, de ilyen segítségre tényleg nem vagyok kíváncsi. Mindenki más válaszát hasznosnak találtam. Senkit nem pontozok le azért, mert nem értek egyet a véleményével.
Nektek azért szólok vissza, mert ez egy anonim oldal, ahol idegenekkel beszélek, így a szavaimnak kvázi nincs következménye, másrészt meg egyikőtökkel sem akarok járni. Nyilván egy lánynál, ahol érdekem, hogy kedvesnek tartson, máshogy viselkedek, visszafogom magad. Továbbra is úgy érzem, hogy most a kérdésemet csak ürügynek használod, hogy visszavágj az állítólagos bunkóságomért. Az a jó abban, ha valakinek nincs kapcsolata, hogy bármit csinál, ami nekünk nem tetszik, azt mi felhasználhatjuk arra, hogy az orra alá dörgöljük, hogy "na látod, ezért nem állnak szóba veled a lányok!". Mindig célba lehet találni vele, hisz tudjuk, hogy frusztrált. Másrészről meg lehet, hogy lövésed nincs az igazi okról, ami lehet depresszió, gyerekkori sérelmek, vagy bármi, ami miatt az illető akaratlanul távol tartja magától a másik nemet.
Megértem a személyes sérelmedet, de azt javaslom, ezt mi rendezzük le privátban, és a továbbiakban térjünk vissza a kérdésemhez, amihez ennek semmi köze.
Ja, és nem haragszom, amiért tök alaptalanul megvádoltál azzal, hogy lepontoztalak, semmi gond.
Semmi személyes sértődésem nincs..az alapkérdéshez hozzátartozik. Szerintem bárkivel foglalkoznak az emberek, ha normálisan viselkedik irányukban. Biztosan valakit te is érdekelsz, hiszen mindenki iránt érdeklődik valaki, az esély szerintem mindenki esetében ugyanakkora. Neked pont akkora esélyed van ismerkedésre mint nekem vagy bárki egyébnek, viszont az nagyon nem mindegy, hogy te hogyan viselkedsz másokkal.
Alapkérdésedben végigsorolod h jó kép stbstb tekintve, hogy nem ismerlek feltételezem hogy legyen így.. viszont remélem ezt nem dörgölöd mindenkinek az orra alá, mert ha igen akkor azonnal itt egy indok, hogy mért sz@arnak le nagy ívben, erre jön az, hogy minket is itt kóstolgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!