Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol a legkönnyebb csajozni,...

Hol a legkönnyebb csajozni, discoban tényleg könnyebb becsajozni mint máshol, vagy ez csak egy legenda és ott a legnehezebb?

Figyelt kérdés
Általában ha lemegyek discoba azt látom, hogy alapból kevés a lány, vannak akik a barátjukkal mennek le és igen sok fiú van. A lányok rengeteget beszélnek egymással meg a kis zárt körükkel, aztán táncolnak pasikra fittyet hányva meg lekoptatva, aztán pedig hazamennek. Nem értem ha ekkora testőrséggel, meg ilyen kis érdeklődéssel vannak, akkor miért nem könnyebb akárhol csajozni ennél? Milyen gyakran van, hogy csávóval mennek haza csajok a discobol, csak én nekem kerülte el a figyelmemet, vagy egy átlag hétvégi discos estén gyakran van hogy 500 emberből egy sem visz nőt haza (a barátnőjét esetleg kivéve akivel máshol jött össze)?
2015. jan. 6. 20:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Legenda:D az:D
2015. jan. 6. 20:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mit akarsz. Egy éjszakás kalandra egyértelműen ott a legegyszerűbb, de ha komoly kapcsolatra gondolsz, akkor kétlem, hogy bárki komolyan venne egy srácot a discoban.
2015. jan. 6. 20:51
 3/12 anonim ***** válasza:
talán régebben jópár évvel ezelőtt még lehetett szórakozóhelyeken ismerkedni, most már ott sem, remek megfigyelés
2015. jan. 6. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
a csajozás hatásfoka minimálisan függ a helytől. inkább helyzet és egyénfüggő.
2015. jan. 6. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha máshol sem ment a csajozás, akkor a discoban sem fog.
2015. jan. 6. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem az a halálom amikor lányok egymással táncolnak úgy, hogy közben dörgölőznek egymáshoz meg fogdossák egymást. Ha sok a lány és foglalt az összes fiú akkor még elmegy, de amikor tele van minden szabad fiúval, akkor nem tudom mire vélni.
2015. jan. 6. 20:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Egy éjszakásra miért ott a legkönnyebb? Discoból akkor jön fel a lakásodra egy csaj ha

1. igen jól nézel ki, azon belül is az esete vagy

2. nincs barátja vagy ha van megcsalja

3. ha nem laksz túl messze

4. lakótársaiddal nem zavarják egymást

5. meg tudod nyugtatni az új szituációban, fenn tudod tartani az érdeklődését hogy ne gondolja meg magát, mert jó dumás vagy

6. ha a körülötte titeket akadályozó a "barátok" és "barát"nők csapatát és a kifogásokat távol tudod tartani, beleértve a telefonálásokat és sms-eket

7. semmi egyéb nem jön közbe.

Ez neked miért könnyű? Nem éppen ezért van az, hogy aki becsajozik discoban, az is előbb csinálja meg a büdös forgalmas wc-ben vagy a parkban a csajt, minthogy hazaviszi? Ráadásul az egy éjszakások 90%-át nem éppen a pultosok, biztonsági őrök és dj-k bonyolítják le, nem a látogatók?

2015. jan. 6. 21:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Sőt, manapság már sok helyre wc-s nénit állítanak fel, hogy még ő is megakadályozhassa hogy discoban becsajozz.
2015. jan. 6. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Vannak csajok, akik dugni mennek le. Őket kell megtalálni.
2015. jan. 6. 21:26
 10/12 anonim ***** válasza:
90% dugni megy le, csak nem merik felvállalni.
2015. jan. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!