Hol a legkönnyebb csajozni, discoban tényleg könnyebb becsajozni mint máshol, vagy ez csak egy legenda és ott a legnehezebb?
Figyelt kérdés
Általában ha lemegyek discoba azt látom, hogy alapból kevés a lány, vannak akik a barátjukkal mennek le és igen sok fiú van. A lányok rengeteget beszélnek egymással meg a kis zárt körükkel, aztán táncolnak pasikra fittyet hányva meg lekoptatva, aztán pedig hazamennek. Nem értem ha ekkora testőrséggel, meg ilyen kis érdeklődéssel vannak, akkor miért nem könnyebb akárhol csajozni ennél? Milyen gyakran van, hogy csávóval mennek haza csajok a discobol, csak én nekem kerülte el a figyelmemet, vagy egy átlag hétvégi discos estén gyakran van hogy 500 emberből egy sem visz nőt haza (a barátnőjét esetleg kivéve akivel máshol jött össze)?2015. jan. 6. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
És akkor hány százalék megy le egót építeni, hogy ő milyen hűde szuperjó megkaphatatlan csaj akihez messze senki nem elég jó és lepattintja az embereket? Akik csajok meg egy éjszakást akarnak, azok oroszlánrésze meg inkább a biztonsági őrökkel, pultosokkal, djkkel, ruhatárosokkal beszélgetnek és mennek be a mellékhelyiségbe, nem?
2015. jan. 6. 21:46
12/12 A kérdező kommentje:
Vagy van olyan szerintetek, hogy lemegy egy szórakozóhelyre mondjuk 200 fiú és 50 lány és ebből 10-20 fiú csajjal megy haza, merthogy a discoban olyan könnyű egy éjszakást becsajozni?
2015. jan. 6. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!