Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy srác magától szokott...

Ha egy srác magától szokott keresni, akkor annak tényleg fontos vagyok?

Figyelt kérdés
Mármint nem feltétlen szerelemből, csak úgy értem, hogy ha valaki nem keres, akkor azt nem is érdeklem?
2014. nov. 13. 21:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, igy van:)
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen!
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennél azért bonyolultabb a dolog. Az sem mindegy, hogy te miként kezeled a srácot, pl ha szarsz rá, akkor akármennyire is érdekled, egy idő után már nem fog keresni, sőt olyan is van, hogy eleve nem mer lépni, mert nem hiszi, hogy lenne nálad esélye. És az sem biztos, hogy fontos vagy annak, aki állandóan keres, lehet, hogy csak ki akar használni.
2014. nov. 13. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ááááá! Nem magátol keres. A mamája biztatja mindig amikor látja, hogy fiacskája olyan furcsán jár mert áll neki keményen.
2014. nov. 13. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Én, ha egy lány érdekel, NEM keresem, mert az a garantált receptje annak, hogy érdektelenné váljak a szemében.
2015. febr. 18. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!