Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen hatást gyakorol egy...

Milyen hatást gyakorol egy férfi lelkivilágára, ha nem áll fel neki?

Figyelt kérdés
2015. febr. 5. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ellennék keseredve.
2015. febr. 5. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem képes rá vagy egy adott partnerrel nem képes?

Nagyon komoly önértékelési problémához vezethet...és sajnos gyakran nem látják be, hogy milyen egyszerű a magyarázat.

37F

2015. febr. 5. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
hujjujjujjj! - lelombozó hatás ... az önbizalom jelentős csorbát szenved ... ennek következtében legközelebb is ez történik, onnantól romokban hever
2015. febr. 5. 13:18
 4/9 A kérdező kommentje:
ez mindenkinél így történik? :(
2015. febr. 5. 13:19
 5/9 anonim ***** válasza:
És mi rá az egyszerű magyarázat, hátha okosabb leszek kedves 37/f?
2015. febr. 5. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, a férfiassággal, a férfi énkép része a kemény szerszám. Nagyon durván meg lehet zuhanni ha ez sérül.

A saját férfiasságát vonja kétségbe.

2015. febr. 5. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hány éves, ha a korral járó természetes impotenciáról beszélünk akkor azt sokan elfogadják.

Ha fiatalkori, na akkor csorbul az énkép, az önbizalom, az ego.

2015. febr. 5. 13:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szépen ellátogatsz az urológiára ahol megnézik nincs-e szervi problémád. Ha képes vagy merevedésre, akkor legrosszabb esetben felírnak Viagrát és kész. Aztán továbbküldenek egy szexuálterapeutához, aki elkezdi boncolgatni a szexuális szokásaid, és megpróbálja kideríteni vajon az agyad miért nem reagál az ingerekre úgy mint korábban. Azt kell hogy mondjam, ahogy öregszünk egyre feljebb kúszik az az szexuális ingerküszöb amire még beindulunk...és sajnos ezt a szintet nem mindig tudjuk elérni segédeszközök nélkül....szerencsére van megoldás!! :)
2015. febr. 5. 15:55
 9/9 A kérdező kommentje:
:D gondoltam nyilvánvaló hogy én a lány vagyok, mivel akkor minek kérdezném a saját lelkivilágom, na mindegy... :D
2015. febr. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!