Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik így? (meleg)

Miért viselkedik így? (meleg)

Figyelt kérdés

Van egy 40-es férfi aki néha becsatlakozik egy társaságba ahol alkalmanként én is megfordulok.

Ha a barátaimmal,haverjaimmal van jelen ő is akkor elég beszéde,nyílt és vicces figura ,de amikor csak 2 en vagyunk együtt (volt már rá példa)Akkor totálisan visszahúzódó,szótlan és komolyan egy kicsit olyan mintha zavarban lenne,izgulna... persze lehet ,h nagyon nem így van.De nem túl beszédes pedig próbálok témákat felhozni ,de meglehetősen zárkózott mintha zavarban lenne miért van ez?Nekem nagyon tetszik iszonyatosan az esetem ,de nem tudja rólam senki sem ,h meleg vagyok ebből a társaságból és nem is látszik rajtam semennyire sem.És azt ,h nekem maximálisan az esetem semmilyen szinten sem mutatom ki neki.

Általában a külsőmmel nincs probléma mert eddig szinte csak + visszajelzés volt.És sokan mondták már ,h meglehetősen vonzó,sármos megjelenésű fiatalember vagyok.

25/F

2015. febr. 2. 18:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz azon hogy csendes? mit csinál a közeledben?
2015. febr. 2. 18:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Azt ,h szótlanná válik amint ketten maradunk.

De mégsem érzem azt ,h velem lenne baja vagy ,h a társaságom okozna neki problémát.

Eddig 2x er maradtam vele együtt egyedül és a legutóbb meglehetősen mosolygott ,de inkább ilyen kínos jellegűen vagy nem tudom ,de már azért kicsit több dolgot kitudtam belőle húzni.És nehéz ezt így hirtelen leírni ,de tényleg ahhoz tudom hasonlítani mint amikor valaki zavarba jön.Nagyon viccesen és aranyosan néz ki ilyenkor mert amúgy meg nagyon határozott és nyílt személyiség és pont az ellenkezője történik amikor csak ketten maradunk.És elég fura érzésem van amikor mélyen a szemébe nézek szerintem lehet ,h neki is.

De amúgy maximálisan hetero képet fest az egész személye ,viselkedése akárcsak nekem.Tehát szerintem nem meleg ,de passz..

2015. febr. 2. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez szerintem azért van, mert nem feltétlenül kedveli vagy keresi a társaságod. Veled nem tud mit csinálni. Ha kettesben vagyok egy távoli ismivel miközben bulizni megyünk én is hasonlóan viselkedek. Amikor már felszedtük a többi arcot meg be se áll a szám.
2015. febr. 2. 19:16
 4/8 A kérdező kommentje:
De akkor meg nem értem mert közös ismerőseimnek meg úgy hozott fel amikor nem voltam ott ,h tök normális,érett ,szimpatikus srácnak tart bár nem ismer. :/
2015. febr. 2. 19:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Puhatolózz. Lassú víz partot mos. Valaminek kell lennie, ha így viselkedik. Óvatosan deritsd ki. Nem mer, mert fél, hogy kudarc, kirekesztés lesz a vége.
2015. febr. 2. 19:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Én igazából nem akarok tőle semmit azon kívül ,h néha összefussunk. Majd akár idővel haverok,barátok legyünk.

Felesleges érzelmeket nem fogok táplálni.

Nyomulni sem fogok ha rajtam múlik soha nem tudja meg ,h tetszik.Ellenszenvet eddig nem tapasztaltam a részéről a környezetemben ,de persze nem erőltetem a dolgot.

2015. febr. 2. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor félre értettelek. Bocsi!
2015. febr. 2. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Kíváncsivá tettél mesélj még erről a helyzetről,és arról akivel ennyire nem tudsz kiigazolódni ,miket csinál még hogy ilyen fura ?
2015. febr. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!