Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti elítéltek egy meleg fiút, ha nőies hangja van, de amúgy normálisan viselkedik?
Nem értem miért kell kötekedni? Komolyan gondoltam a kérdést.
22/F Meleg.
bocsánat
csak szerintem hülye kérdés.. miért ítélnék el azért, mert olyan hangja van, amilyen?
aha.. lehet, hogy ez a problémájuk, csak más megfogalmazásban
ha ilyen nyávogós, hangon beszélsz, azt lehet nem kedvelik.. úgy értem egy simán magasabb hanggal nincs baj, de ha nyafogós a hangja, az minden identitású lénynek fusztráló
Hát nekem van egy meleg ismerősöm, akinek magas a hangja. Ez annyira nem szimpatikus benne, de később rájöttem, hogy a személyisége se tetszik. Szóval nem elsődlegesen a hangjával van a gond.
A páromnak sincs mély hangja, de egyáltalán nem üti meg a nőies kategóriát. Először fura volt, de mivel bele szerettem ezért már nem számított.
23 meleg F.
Ha nem játszik rá, és nem az az affektáló típus, akkor nem ítélem el, hiszen nem tehet róla. Amúgy valamilyen szinten befolyásolható a hangmélység és szerintem összefügghet a melegséggel. Ha nem ügyelek rá, néha nekem is túl magas a hangom, például volt úgy, hogy a telefonban kézcsókkal köszöntek. :)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!