Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy meleg lenne a tulajunk? Nőiesen viselkedik.

Figyelt kérdés

Párommal albérletben lakunk fél éve. A tulaj egy 45 éves férfi. Mikor ide költöztünk is furcsa volt, hogy állandóan a tisztaságot nézegette, és azt mondta, hogy takarítsuk ezt-azt elég sűrűn dirigált ebben. Ha eljött, olyankor mindig megnézte, hogy tiszta-e a WC meg a csap és a mosogató. Nem érünk rá mindig takarítani, párom suliban van, én meg melózom. De alapból mi is szeretjük a rendet és a tisztaságot, de nem esünk túlzásokba azért. Vita nem volt vele, kedvel minket. A függönyt kimosni viszi 2 havonta, és olyan illatosan hozza vissza, hogy a 4. emeleten is érzik. Még nem volt házas, barátnője sincs. Előttünk is egy fiatal pár lakott itt, és a srác gyúrt. Én is gyúrok, de mindig azt beszéli, hogy az a pasi mennyire izmos volt mint Conan a tévében... szokott nőkről is beszélni, de sokat beszél arról a srácról... furcsán eddig nem közeledett, a barátnőm nem érdekli, engem se piszkál, de ez a nőies takarítgatása meg tisztaságmániája zavaró. Ha bejön azonnal kezet mos és megnézi a WC-t. Miért mindig a WC? vagy a csap és a mosogató? kezdek aggódni, bár nem érdekel annyira, mert nem szekál minket, mikor tudjuk, hogy jön akkora rendet rakunk, de azért nekem ez furcsa. Én férfi létemre szeretem a rendet meg ha tiszta egy ház, na de ennyire... nekem ez elég b*zis ha valaki ennyire oda van vele... nem egy férfias dolog, inkább háziasszonyos... na mindegy elképzelhető, hogy homi lenne a fickó? Nem költözök addig még nem kezd el zaklatni, de jobb félni mint megijedni.

24/F

#kskdjf
2012. máj. 11. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki tisztaságmániás még nem lesz se meleg, se feminin. Ha tényleg súlyos, akkor kényszerbeteg.

Ha pedig mégis meleg, ennek semmi köze hozzá. Egyébként pedig miért érdekel ennyire, hogy meleg-e vagy sem? És ha az, akkor mi van?

2012. máj. 11. 08:54
 2/12 A kérdező kommentje:
semmi.. csak egyszerűen nem csípem ha egy b*zi csicskáztatni akar, hogy ezt meg azt takarítsam, mikor épp melóból kidőlve érek haza és ő benéz este
2012. máj. 11. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is rendmániás vagyok, mégsem meleg. Ahhoz pedig h ő meleg-e nem sok közöd van.

Peace.

2012. máj. 11. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
War!
2012. máj. 11. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A tisztaságmánia egy dolog, a homoszexualitás meg egy másik. A nőies viselkedés nem ott kezdődik, hogy valaki kényes a tisztaságra és a rendre.

Másrészt meg nem igazán értem, hogy ebből hogy jön le, hogy téged zaklatni fog.^^ Még ha meleg is, gondolom ők se akarnak mindenkit megdugni.

És ha egy hetero csesztet a takarítással, az neked jobb? Homofóbia szagot érzek a levegőben.

2012. máj. 11. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Jóég!!! Zaklatni? Miért gondolják a hetero férfiak, hogy ha egy meleggel találkoznak az egyből kikezd velük???? Nem értem, komolyan. És amúgy azzal mi a baj, ha meleg? Homofób vagy?

Amúgy a ruháit is figyeld meg, ja és a gesztusait. Az inkább elárulná, mint az, hogy tisztaságmániás. idd el, nem minden meleg az.

2012. máj. 11. 09:33
 7/12 A kérdező kommentje:
nem csak az, h homofóbia, de idegesít, hogy mindig a tisztaságot ellenőrizgeti és ezt kéne még pucoljátok meg az ablakot aztán a gázt is törölgessétek meg stb. stb... ő nyugdíjas már és nem dolgozik... de én dolgozom nem érek rá nem fogja fel...
2012. máj. 11. 09:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meg meleg vagyok, és rohadtul nem tisztaságmániás... sőt, most, hogy belegondolok, nem is ismerek tisztaságmániás meleget :D Szal nem ettől függ, hidd el!

Az ok, hogy a csávó viselkedése neked nem tetszik (nekem se tetszene), de attól miért kell ráhúzni, hogy b.zi? Mert úgy könnyebb utálni? :P Na segítek: heteró tisztaságmániásként is nyugodtan szívből utálhatod!!!

2012. máj. 11. 10:21
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

Én úgymond homofób vagyok, mondjuk nem megyek ki sörösüveget dobálni rájuk a gay prideon (de egyébként maximálisan egyetértek azzal, hogy tiltsák be, a tököm kíváncsi rájuk, ha a hálószobában csinálják ahhoz semmi közöm, de ne az Andrássy úton!!! Elvégre én se szervezek tüntetést, hogy nyilvánosan kúrhassam a barátnőmet az Opera előtt vagy ilyesmi...)

De én megértem, hogy nem akarsz együttlakni egy b.uzival, hát istenem, én se szívesen laknék, ennél kevesebb ellentét miatt se laknak együtt emberek (pl. egyik technot szeret hallgatni, a másik meg rockot, kész).

De biztos vagy benne, hogy b.uzi?

Én is laktam albérletben, és nekem is ilyen tisztaságmániás tulajom volt.

Az egyetlen szépséghiba, hogy ő nyilas levente is volt annakidején, szélsőjobbos ahogy kell, és egyáltalán nem a homoszexualitás jutott eszembe, mikor rá gondoltam. Viszont a tisztaságot azt kőkeményen számonkérte, mert ő ezt szokta meg a hadseregben, meg amúgy is (konkrétan a trehányság az liberális métely volt nála).

Azt nem mondom, hogy ezt így el kell fogadnod, ha nem bírod elviselni, de lehet, hogy a kiváltó okban tévedsz...

2012. máj. 11. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tisztaságmániás,csak ő konkrétan kiadta albérletbe a saját lakását!Naná, hogy ellenőrizni szeretné és hogy az albérlői tisztán tartsák,vigyázzanak rá!

Mi is adtunk ki lakásokat és képzeld ráb*sztunk,mert nem mentünk az albérlők nyakára ellenőrizgetni őket,hanem elég volt,ha küldték a pénzt számlára.Ennek az lett a vége, hogy egyszercsak nem küldték a pénzt és szétvolt verve az egész lakás,bútorostul mindenestül,a falakat is tönkretették és leléptek!

2012. máj. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!