Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elképzelhető, hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy meleg lenne a tulajunk? Nőiesen viselkedik.

Figyelt kérdés

Párommal albérletben lakunk fél éve. A tulaj egy 45 éves férfi. Mikor ide költöztünk is furcsa volt, hogy állandóan a tisztaságot nézegette, és azt mondta, hogy takarítsuk ezt-azt elég sűrűn dirigált ebben. Ha eljött, olyankor mindig megnézte, hogy tiszta-e a WC meg a csap és a mosogató. Nem érünk rá mindig takarítani, párom suliban van, én meg melózom. De alapból mi is szeretjük a rendet és a tisztaságot, de nem esünk túlzásokba azért. Vita nem volt vele, kedvel minket. A függönyt kimosni viszi 2 havonta, és olyan illatosan hozza vissza, hogy a 4. emeleten is érzik. Még nem volt házas, barátnője sincs. Előttünk is egy fiatal pár lakott itt, és a srác gyúrt. Én is gyúrok, de mindig azt beszéli, hogy az a pasi mennyire izmos volt mint Conan a tévében... szokott nőkről is beszélni, de sokat beszél arról a srácról... furcsán eddig nem közeledett, a barátnőm nem érdekli, engem se piszkál, de ez a nőies takarítgatása meg tisztaságmániája zavaró. Ha bejön azonnal kezet mos és megnézi a WC-t. Miért mindig a WC? vagy a csap és a mosogató? kezdek aggódni, bár nem érdekel annyira, mert nem szekál minket, mikor tudjuk, hogy jön akkora rendet rakunk, de azért nekem ez furcsa. Én férfi létemre szeretem a rendet meg ha tiszta egy ház, na de ennyire... nekem ez elég b*zis ha valaki ennyire oda van vele... nem egy férfias dolog, inkább háziasszonyos... na mindegy elképzelhető, hogy homi lenne a fickó? Nem költözök addig még nem kezd el zaklatni, de jobb félni mint megijedni.

24/F

#kskdjf
2012. máj. 11. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez azért nem a díszb*zi kategória. Lehet, hogy csak tisztaságmániás.
2012. máj. 11. 11:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

8-as válaszadó:

én tisztaságmániás vagyok és meleg :)

9-es válaszadó:

Miért kell általánosítani? Én sosem mennék ki vonulni, mert oda csak a melegek szégyenei járnak, rendes meleg nem vonul hanem 4 fal között csinálja vagy ha senki nem látja.

A kérdezőnek meg azt tudom tanácsolni h ne foglalkozz a tulaj szexuális irányultságával ink próbáld meg elmagyarázni neki h nincs időd takarítani vagy köss vele kompromisszumot h minden hétvégén nagytakarítást csináltok, cserébe hétköznap megtűri a rendetlenséget.

2012. máj. 16. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!