Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, titeket mennyire...

Lányok, titeket mennyire érdekel egy férfi magasabb végzettsége?

Figyelt kérdés
Mennyire számít bele a másik megítélésébe a végzettsége, irányultsága, érdeklődése? Nyilván nem ez az elsődleges, vagy másodlagos szempont, de szerintetek ez árulkodik felelősségtudatáról, határozottságáról, élethez való hozzáállásáról? Ellensúlyozni tud valamennyire kevésbé jó tulajdonságokat?
2015. febr. 3. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Soha nem néztem a végzettséget,mert azt tapasztaltam,minél több/magasabb iskolája van valakinek,annál hülyébb az élethez,nem talpraesett.
2015. febr. 3. 13:58
 2/8 anonim ***** válasza:
A végzettség nem azonos az intelligenciával. Ez utóbbi nálam szempont.
2015. febr. 3. 14:00
 3/8 anonim ***** válasza:
A végzettség nem egyenlő azzal, hogy kinek mekkora a határozottsága vagy a felelősségtudata.
2015. febr. 3. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Semennyire, a magas végzettsége leginkább neki jó, nem nekem.
2015. febr. 3. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

A végzettsége nem számít. Bár van egy határ. Azért ne csak 8 általánosa legyen. De én sokszor többre értékelek egy szakmunkást, akinek jó munkája van, tényleg valami kézzelfoghatót hoz létre, mint egy többdiplomás papírtologatót.

Az érdeklődése viszont számít. Én szeretek olvasni, színházba járni és kiráz a hideg, amikor valaki szerint ezek sznob dolgok és milyen unalmas olvasni.

A határozottság, felelősségtudat meg szerintem nem függ annyira a végzettségtől.

2015. febr. 3. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:

A végzettség (azaz a papír) nem számít, az érdeklödése, irányulása, felelöségtudata, az élethez való hozzáállásas viszont igen, mert ha nagyon elrérö az enyémtöl, akkor abból nem lesz kapcsolat, mert nincs közös bázis.

Amit ellensúlyozni tud a megfelelö személyiség, az az esetleg kevésbé pozitív kinézet (de nem az ápolatlanság vagy igénytelenség)

2015. febr. 3. 14:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Hmm, érdekes kommentek születtek. Én igazából csak a saját személyes tapasztalataimból vontam le, hogy azon ismerőseim, akik tudatosan képezték tovább magukat, sokkal céltudatosabban álltak az élethez, mint akik elvégeztek egy-két okj-s képzést, és még több év után se nagyon találják a helyüket az életben. Nyilván törvényszerűséget ebből nem lehet levonni, de egyfajta tendenciát igen.
2015. febr. 3. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:

7: A tudatosan képezi magát sem egyenlő a magasabb végzettséggel.

Lehet valaki kitalál egy szakmát, azt megtanulja, abban fejlődik. De nem szerez diplomát. És utána abban dolgozik. És persze képezi magát a saját szakmájában.

Ettől ő még nagyon céltudatos és halad előre az életben, annak ellenére, hogy nem neki a legmagasabb a végzettsége.

Aki meg himblimbi OKJ-s tanfolyamokra jár hosszú évekig, az általában az, aki nem akar se dolgozni, se tanulni igazán. És itt a középsuliból kikerültekre gondolok. Nem azokra, akik munka mellett mentek el egy OKJ-s képzésre.

2015. febr. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!