Férfiak! Zavar titeket ha egy nőnek nincs végzettsége és munkája? Megismernétek attól még és elfogadnátok párnak?
Figyelt kérdés
Azt hozzá teszem, hogy a nő nem várja el, hogy a férfi tartsa el!!!!!2014. júl. 5. 18:35
1/19 anonim válasza:
Mivel nem azt írtad h munkálya így IGEN!
2/19 anonim válasza:
Az, hogy munkanélküli, nem zavar. De az hogy nincs végzettsége... hát ez egy kicsit probléma. Az érettségi azért megvan?
3/19 anonim válasza:
Ha csak kalandról van szó akkor nem zavar:DD
Ha kapcsolatról van szó akkor azért engem érdekel hogy legyen neki valami végzettsége mert 8 általánossal nem megy az ember semmire, de még akkor se ha csak érettségije van.
Az se számít ha fodrász, vagy varrónő... Nem kell hogy egyetemet végezzen, nekem sincs diplomám.
4/19 anonim válasza:
Ha síkhülye, akkor igen, zavar! Ha értelmes, akkor még lehet nálam esélye.
6/19 A kérdező kommentje:
Érettségi az van. Nem hülye:) És attól még hogy nincs papírja semmiből még érthet valamihez;)
2014. júl. 5. 18:42
7/19 anonim válasza:
Ha keresnék 700-800e körül nettóba, akkor bánná a p*csa ha nem dolgozik, amennyiben jó csajról van szó.
De cserébe nagyon sokat kéne engem kényeztetni.
22F
8/19 anonim válasza:
Nem zavarna, önmagáért szeretném, viszont tőle is elvárnám ugyanezt cserébe.
9/19 anonim válasza:
# 6:
Oké, hogy nem hülye és ért valamihez, de a mai világban mindenhez papír kell... Ha megvan az érettségi, akkor legalább van mire építeni, főleg ha nem buta a lány.
10/19 anonim válasza:
Ha szorult belé némi értelem, és ha megfog benne valami, akkor nem hiszem, hogy problémáznék rajta. Nekünk férfiaknak ez nem elsődleges szempont, ellenben mint ahogyan a nőknél szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!