Ha megismernétek egy lányt aki teljesen hozzátok illene, de van barátja, mit tennétek?
Ma megismertem egy lányt, hihetetlenül aranyos, rengeteg mindenben összeillünk, közel is lakik... persze ilyen kevés ismerettség után még nem jelenthetem ki biztosan hogy ő kell nekem, de nagyon is esélyes a dolog. Viszont van barátja, és nem tudom mit tegyek. Nyilván nem szereteném őt elvenni a barátjától, de annyira rossz érzés beletörődni hogy nem lehet az enyém. :/
Mi ilyenkor a helyes? Egyáltalán elmondjam neki hogy ennyire bejön?
Szomorúan elfogadnám a tényt, hogy ez nem jön össze. Az pedig, hogy csak úgy elveszed őt a barátjától elé ostoba feltételezés, főleg akkor, ha szereti a fiút.
Akkor a fejedre is állhatsz, akkor sem hagyja ott másért.
Persze, nem szeretném ha miattam lenne vége a kapcsolatának.
De egyáltalán elmondjam neki ezt? Hogy ennyire bejön nekem.
Ne mondd el így szó szerint, mert az azonnal lehúzatja vele a rolót erkölcsi és praktikus okokból (szakítani senki se szeret, a meglévőhöz mindenki ragaszkodik).
Marad a társaságában, mutasd meg magad és az értékeidet, építs ki értelmi és érzelmi köteléket köztetek. Ha beléd szeret, elhagyja a pasiját. Ha nem, te megpróbáltad, de korrekt módon: csak magadat adtad. Mindig a nő választ. És akkor, ha téged, akokr önszántából, az érzelmei miatt teszi, nem pedig a ráció meg a megszokás alapján, ami most még ott marasztalná a régi mellett.
Ha pedig rájön, hogy a mostani jobb, mint te, akkor marad mellette. Te pedig korrekt maradtál.
miért nyilván?
amúgy mindegy,mert ilyen hozzáállással,hogy "elmondjam neki?brühühühü",akkor sem tudnád felszedni ha szabad lenne.
amúgy meg alapestben némi tapasztalattal annyi lenne a dolog,hogy jóban vagy vele,sündörögsz folyamatosan és várod a gyenge pillanatát,mint egy sakál a dögöt amit a farkas hagyott.
egy összeveszést egy megingást,de folyamatosan ott vagy és ostromlod.
aztán a gyenge pillanatnál meg engedni fog és megdughatod.
ha meg rendesen megdugod,jobban mint a palija,akkor lehet tovább gondolkozni.
de szavakkal nem fogsz megszerezni a kapcsolatban lévő nőt,csak tettekkel a pi-náján keresztül.
+ a 7-es üzenetét árnyalnám kicsit, de valahol erről van szó.
Arról nem is beszélve, hogy amennyi energiába ez tellik simán felszedhetsz három-négy másik csajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!