Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tennétek, ha megismernétek...

Mit tennétek, ha megismernétek valakit aki tökéletes nektek, de tisztában lennétek vele, hogy sosem lehet a tiétek?

Figyelt kérdés
megismertem valakit aki tejesen az én ízlésem (elég nehezen találok ilyet). elég hamar megtörtént a "baj". mert beleszerettem. általában ez van, ha találok valaki ilyet. elég messze lakik és azt hiszem nem is érzi ugyanazt amit én. tiltsam le minden szó nélkül és felejtsem el? ha ez így megy tovább magam emésztem fel...
2014. jan. 16. 16:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én is valami ilyet kezdek érezni valaki iránt és nem lehet nekünk sem semmi! Én nem tiltom ha kapcsolatban maradok! Hátha egyszer....

De ha neked könnyebb akkor letiltod és kész!

De ha esetleg elmondod neki akkor mi van?

2014. jan. 16. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok mint te :D remekül elszórakozunk amikor kettesben vagyunk... látom rajta hogy élvezi a társaságomat és ez nekem hatalmas boldogság de attól félek hogy ő csak haverkodni szeretne velem! Rákérdezni pedig nem fogok hogy lehetne e több közöttünk mert azt hiszem a válaszába belehalnék!! :/
2014. jan. 16. 16:26
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha hamar beleszerettél, akkor nagy valószínűséggel nem ismered túlságosan. (Hányszor találkoztatok már?)

A gond akkor van, amikor már valakit tényleg nagyon jól ismersz, a hibáival együtt, és úgy is tökéletes, de nem lesz belőle semmi... de még ez is túlélhető, csak nehezebben.

2014. jan. 16. 16:31
 4/13 A kérdező kommentje:
tanácstalan vagyok. ha minden szó nélkül tiltom talán magát hibáztatja majd. de nem tudom megírjam-e neki. jártam már ugyanígy és ezek a csalódások meg hasonlók tönkre fognak tenni. főleg hogy sosem mondom el senkinek.
2014. jan. 16. 16:33
 5/13 A kérdező kommentje:
még nem találkoztam vele, messze lakik+ pár hete beszélünk csak. de mint írtam teljesen nekem való és nehezen találok ilyet. úgy érzem a hibáival együtt is szeretném.
2014. jan. 16. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
de ari vagy *.* :) szerintem várd meg amig egy picit jobban megismered! :) pl.: tudod mi a kedvenc időtöltése, mik a kedvenc dolgai stb. :) és mond el neki utána! :) lehet, hogy nem tud majd mit reagálni rá először, de a válasz nem lehet 100%-ban nemleges, szóval nyugi! :)
2014. jan. 16. 16:48
 7/13 Amélia:) ***** válasza:
Jártam így, bár azért... nem ismertem őt eléggé. Ha nemleges is a válasza, túléled:) és lesz más
2014. jan. 16. 19:04
 8/13 anonim ***** válasza:

"még nem találkoztam vele" - akkor te csak egy ideált szeretsz. Nyugi, ilyen lesz még majd sok! :) Mivel az általad elképzelt tulajdonságokkal ruházod fel, így könnyen találsz hasonlót! :)

(Irigylem a problémádat... én olyasvalakit szeretek, akit sajnos nagyon is jól ismerek, és így is tökéletesnek tartom, a fene egye meg...)

2014. jan. 16. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Jártam már így. Próbálom elfelejteni.
2014. jan. 16. 19:57
 10/13 anonim ***** válasza:
amúgy fiú vagy lány vagy? és hány éves?
2014. jan. 16. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!