Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem vagyok tökéletes pasi....

Nem vagyok tökéletes pasi. Így is lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Vannak hibáim fizikailag is, meg azon kívül is, nem kell nagy dolgokra gondolni, csak olyanokra mint amik mindenki másnál előfordulnak. Külsőre nem vagyok az a tipikus jópasi, bár csúnyának sem mondanám magam. Belsőre pedig azt értem, hogy elég zárkózott vagyok, szóval eljárok sok helyre, szeretem az embereket, de nem én vagyok az az ember aki egy buliban a kör közepén táncol.
2013. nov. 2. 12:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a mai világba még a tökéleteseknek is igen nehéz :S
2013. nov. 2. 12:56
 2/12 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok tökéletes nő, és még sokan vannak így. Szóval egy tökéletlen társat kell keresned és máris megvan a boldogságod :D
2013. nov. 2. 12:57
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy állítás/egy tagadás, egy állítás/egy tagadás... Magyarul Nesze semmi fogd meg jól.

Elég érdekes lehetsz de nem lehetsz valami izgalmas. És lehetni minden lehet.

2013. nov. 2. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:
Én se vagyok tökéletes,sok csajnak kellek.Csak ők nem kellenek nekem :/
2013. nov. 2. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy tökéletes.
2013. nov. 2. 12:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Mivel ember vagy, nem lehetsz tökéletes *_*

Vhol olvastam egy ilyet:

Mindenkinek meg van a maga dilije. Ha találsz valakit, akivel kompatibilis a dilid, akkor megszületik a közös dilitek. Azaz szerelmesek lesztek.

2013. nov. 2. 12:59
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Az idill, de nem baj
2013. nov. 2. 13:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerinted úgy mégis hány tökéletes ember éldegél ma a világon? :D Nem sok.

Ne legyél önbizalom hiányos tutyi-mutyi alak. Élj minél egészségesebben, legyél ápolt, a többit szard le, ami a külsődet illeti. Belsőleg meg csak te felesz magadért, és amiket leírtál, még csak nem is negatív dolgok.

2013. nov. 2. 13:06
 9/12 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Szándékosan írtam dilit. "Olyan valakit kell találni, akivel a hibáink kompatibilisek." vmi ilyesmit akart a szöveg jelenteni

2013. nov. 2. 13:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet.
2013. nov. 2. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!