Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem vagyok tökéletes pasi....

Nem vagyok tökéletes pasi. Így is lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Vannak hibáim fizikailag is, meg azon kívül is, nem kell nagy dolgokra gondolni, csak olyanokra mint amik mindenki másnál előfordulnak. Külsőre nem vagyok az a tipikus jópasi, bár csúnyának sem mondanám magam. Belsőre pedig azt értem, hogy elég zárkózott vagyok, szóval eljárok sok helyre, szeretem az embereket, de nem én vagyok az az ember aki egy buliban a kör közepén táncol.
2013. nov. 2. 12:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A tökéletes személy

nem dohányzik

nem iszik

nem sír

nem téved

és

NEM LÉTEZIK

Mindennek van szépsége, de nem mindenki veszi észre.

Pasiknál a legnagyobb kincs az önbizalom. Ismerkedésnek meg az a trükkje, hogy csinálni kell és nem csak várni a megfelelőre.

2013. nov. 2. 13:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Barátnőszerzés tudod, hogy megy, mérminthoyg min múlik?

1. jó szociális készségek

2. párkereső aktivitás

3. szerencse

A továbbiakban pedig:

4. jó konfliktuskezelési, kommunikációs és együttműködési készség, érzelmi intelligencia

5. jó lelki regenerálódási készség

Ezen azt értem, hogy ha kudarc ér, akkor 15 évig regenerálódsz-e vagy 3 hónapig, és készen állsz-e új kapcsolatra, ismerkedésre hamar.

Mert van, aki eljut barátnőig, aztán néhány hónap múlva a 4.-beli hiányosságok miatt vége, és az 5. miatt meg gyászol még magányosan 2 évtizedet..

2013. nov. 10. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!