Mit tennétek, ha megismernétek valakit aki tökéletes nektek, de tisztában lennétek vele, hogy sosem lehet a tiétek?
Figyelt kérdés
megismertem valakit aki tejesen az én ízlésem (elég nehezen találok ilyet). elég hamar megtörtént a "baj". mert beleszerettem. általában ez van, ha találok valaki ilyet. elég messze lakik és azt hiszem nem is érzi ugyanazt amit én. tiltsam le minden szó nélkül és felejtsem el? ha ez így megy tovább magam emésztem fel...2014. jan. 16. 16:11
11/13 A kérdező kommentje:
fiú 19
2014. jan. 17. 16:04
13/13 anonim válasza:
Ne tiltsd azért! A távolság nem minden, és meg is hódíthatod akár, ne add fel ilyen könnyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!