Férfiak! Zavar titeket ha egy nőnek nincs végzettsége és munkája? Megismernétek attól még és elfogadnátok párnak?
Figyelt kérdés
Azt hozzá teszem, hogy a nő nem várja el, hogy a férfi tartsa el!!!!!2014. júl. 5. 18:35
11/19 anonim válasza:
Szerintem kérdező téged zavar a legjobban, hogy valami oknál fogva nincs végzettséget és munkád sem. Sajnos hasonló helyzetben vagyok, nekem még érettségim sincs, meg szakmám se, és még 5-6 évig kell tanulnom, hogy mindent elérjek amit akarok, addig én nem is szeretnék komolyabb kapcsolatot, engem zavar hogy nincs semmi iskolám. 22L
12/19 anonim válasza:
#11-es, lehülyézhetlek? :) No nem azért, mert nincs végzettséged, hanem mert értelmesnek tűnsz, és mégis így fogod fel az egészet. Mint azt írtam, mi férfiak nem nők vagyunk, hogy ilyenekből ügyet csináljunk és holmi bizonyítvány hiánya miatt csakúgy elhajítsunk magunk mellől egy nagyszerű teremtményt. Ugyanez vonatkozik egyébként az önbizalomhiányban szenvedő kis mellű nőkre is.
13/19 A kérdező kommentje:
Engem is zavar, de én attól még szeretnék komoly kapcsolatot. Amúgy jártam egyetemre csak nem fejeztem be. Gondolkodom azon, hogy visszamegyek, mert csak 1 évem van hátra. Vagy valami más képzést is szívesen elvégeznék. Van még ami érdekel, nem úgy vagyok vele hogy soha nem lesz szakmám. És munkát is szeretnék, csak így most semmi nélkül kicsit nehéz találni.
2014. júl. 5. 19:27
14/19 anonim válasza:
12-es, hidd el nem akarok senki nyakán élősködni,először normális végzettség, munka, normális fizetés és utána gondolok csak arra, hogy komolyabb kapcsolatot kezdjek. Egyébként meg szerintem csak valameddig müködik, hogy amig én tanulgatok addig eltart egy férfi, hosszutávon évekig ez nem müködik.
15/19 anonim válasza:
# 13:
Mit tanultál? Azt ugye tudod, hogy így azért más a gyerek fekvése... Ráadásul ha csak passziváltattál, akkor irreleváns a kérdésed. Remélem be fogod fejezni és nem hagyod félbe.
16/19 anonim válasza:
kérdező, biztos fog sikerülni igy is komoly kapcsolatot kialakitanod, attól még hogy nekem ez nem müködött, elkezdtem járni, találkozgattunk és amikor terveztük a közös jövőt hogy is legyen tovább akkor megakadt a dolog,mindegyik fiú belegondolt hogy ha összeköltözünk akkor mivel én tanulok nekik kell eltartaniuk, és addig még csak elméleti sikon merül fel, addig minden rendben is van, de a gyakorlatban nem tudják hosszutávon bevállalni,illetve bevállalták volna, de mivel ők tartanának el mindegyiknek volt elvárása és nekem semmi belszolásom nem lett volna semmibe, de lehet veled másképp lesz.
19/19 anonim válasza:
Én már találkoztam olyannal akit igenis zavart,hogy nincs diplomám és elvállaltam olyan munkát is ami nem igazán nőies.(kőműves mellett dolgoztam,voltam rakodó teherautón)Nem volt választásom,élni meg ugye meg kell valamiből.De aki ennyire birka,az mehet is a levesbe:)A párom imád ezért,hogy nem ijedek meg semmilyen munkától,és szinte mindenhez értek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!