Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?
Ennyi ;)
mért ház nélkül mit akarsz?
#26-os kommented, kérdező:
"Nekem az az álláspontom, hogy 18-20 év körül nem családot tervezek..."
Lefordítom, mit jelent ez magyarul egy csajnak: Kevés vagy nekem, de egye fene, egy-két évig, amíg jobbat nem találok, moshatod a szaros gatyámat, leszophatsz, amikor arra szottyan kedvem, hálából meg időnként jól seggbedurrantalak.
Ha téged akarnának meghódítani ilyen szöveggel neked tetszene?
Meg tudom érteni, hogy most mit is érezhet magában a kérdező. És a jelenlegi álláspontját is a női nemről, nekem is megvolt a véleményem róluk.
Mondhatni néhány évvel ez előtt én is átéltem ilyesmit, amit a kérdező manapság. Csak még annyi, hogy én még hitegetve is voltam előtte. Pokoli egy érzés volt, mikor megláttam őket együtt abban a "k.r.v." jó kocsiban egymásra mászva. A látottakat, hogy mit merészeltek egy iskola udvarában, szinte egy köpésre az osztályunk ablakától azt inkább nem részletezném... Elég gusztustalan volt.
Ennyire kiábrándulva emberből még nem voltam azelőtt még soha, de még azóta sem.
Teljesen össze voltam roskadva. A megalázástól, az átverésig egyszerűen minden keringett bennem. Nem tudtam, hogy a fenébe lehettem ennyire ostoba, hogy engedtem a szerelemnek így elhomályosítani az elmém. Talán azért mert az első egy plátói volt. Amit végre talán el mertem engedni. Örültem az újnak és nem akartam elhibázni. Biztosan a tapasztalatlanságom is közrejátszott a dologban és túl hamar kiadtam neki magam. Egyszerűen nem is ismertem igazán.
Na mindegy elnézést a monológért, de gondoltam, ha már elkezdtem kiadom magamból. :)
A lényeg, kedves kérdező, hogy ha én még mindig itt vagyok, akkor te is túl léphetsz rajta. Csak egyszerűen foglalkozz mással, próbáld meg más emberek társaságát keresni, hogy több embert ismerhess meg. Bepillantást nyerhetsz az életükbe. Sétálj az utcán és látni fogod, hogy még tömegközlekedési eszközön is utaznak együtt párok. Nézz be egy kajáldába és látni fogsz olyan párokat is, akik nem a méregdrága előkelő éttermekbe járnak kajálni.
A nőknek ennyi elég a amgyar nőknek meg pláne :D
Amúgy ez a rendíthetetlen kőszikla bullshit ne dőlj be neki senkit nem érdekelnek az idiota csjaok véleményei egyenjoguság van amennyire egy csaj megtud dolgozni a saját dolgaiért egy férfi is amennyire egy csaj oda tud csapodni egy gazdag hapsi mellé ugy egy csávo is sval hogy neked kell lenni és neked kell adni mindent egy kapcsolathot a nők meg csak a luakt adják ez egyedül a nagyon ostoba csjaoknál játszik meg a amgyar nők 99% nál valahogy itthon nagyon sok ilyen nő van de ha elmész egy másik országba hidd el ha vki szóba áll veled és tetszel neki nem fog elmenekülni mert ninc saját lakásod és kocsid szóval a lényeg h a nők hajlamosak elfelejteni az egyenjoguságot amit kiharcoltak maguknak hogy aztán továbbra is otthon üllhessenek és vki pénzébúől vegyék meg a legjobb és legujabb táskákat és cipőket :D de ha nem vagy egy papucs akkor ilyen csajokkal nem állsz szóba vagy max átmész meghuzod aztán hagyd a fenébe a lényge hogy ma magyarországon a nők 90% azt hiszi h ő elvárhat mindent de neki adni semmit sem kell kb te adj kocsit lakást pénzt kaját főzzél és mossál is :D ha ezt télleg meg csinálod akkor hogy rádtelepszik egy ilyen csótány akármennyire is becsapos a külseje ezek a nők csak ilyen paraziták elkell őket hajtani a fenébe aztán csak találsz vmi normális lányt de az ilyen csotányokkal ne foglalkozz kb 2 ftnál többet ugysem érnek ettől még a fizetős lányokat is többre becsülöm mert ők legalább maguknak "keresik" a lovét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!