Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Figyelt kérdés
Üdv! Egy fiatal nő ismerősöm összejött, egy korabeli sráccal. Nem titkolom tetszett nekem a lány, de kapcsolat nem lehet köztünk most, (idősebb egy kicsit). A srác külsőre teljesen átlagos ami nem baj, de semmi különleges, szinte mindenki néz így ki aki ápolja a külsejét (higiénia, tiszta ruha stb.) A srác amúgy egyetemista, tehát nem egy buta gyerek. Elgondolkodtam, hogy mi tetszhet rajta a lánynak, amikor megtudtam, hogy az apja valami igazgató egy menő helyen, a srácnak (talán 18-9 éves) saját kocsija és háza van, ebből adódóan pénze. Tényleg ennyi elég? Lakás, pénz, kocsi, és egy szép, okos lánynak ennyi elég? Eddig azt hittem, hogy ez a nem túl okos, "mű" lányok esete, de ezek szerint ez a lányok nagy részének elég?

2015. jan. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy utólag tudta meg de azért lássuk be nem nehéz levágni egy emberről, hogy milyen az anyag helyzete, főleg ha beszél egy pár percet az illetővel.
2015. jan. 26. 22:20
 12/55 A kérdező kommentje:
Ha átlagos külső és intelligencia kellene a (sok) pénz pedig abszolút nem lenne fontos már rég lehetne nekem és a hasonló ismerőseimnek barátnőnk.
2015. jan. 26. 22:22
 13/55 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, anyud is a pénzéért, a házáért és a kosijáért ment apádhoz? Vagy ő is "kivétel"?
2015. jan. 26. 22:27
 14/55 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom...Én ha beszélek valakivel pár percet, akkor nem az anyagi helyzetét figyelem...Biztos én vagyok "fura."

Sőt még gazdag pasim sem volt...

Mindig ezzel jönni, hogy van pár ilyen lány és milyen szemetek, hogy csak a gazdag pasikra mennek...kicsit már nonszensz!

Igen, valóban akad pár, de miért kell velük mélyebben törödni? A te pénztárcádat szívja le?

Azért fáj most ez neked, mert nem téged választott, ennyi!

2015. jan. 26. 22:27
 15/55 A kérdező kommentje:
Mondtam, nem ez az egy eset, csak most jutottam el oda, hogy kiírom ezt a kérdést. Pl ott van az osztálytársam, egy buta (bukott is), meglehetősen bunkó, saját kocsival jár, menőzik stb szinte hetente új barátnője van. Nem mondom, hogy az a jó, de azért érdekes.
2015. jan. 26. 22:33
 16/55 anonim ***** válasza:
69%

"Ha átlagos külső és intelligencia kellene a (sok) pénz pedig abszolút nem lenne fontos már rég lehetne nekem és a hasonló ismerőseimnek barátnőnk."

itt ugrik a majom a vízbe, frusztrált vagy.

tudod, én minden tekintetben átlagos vagyok, és van egy csodálatos barátnőm. biztos a pénzem miatt, ja. és most hangosan nevetek!

2015. jan. 26. 22:33
 17/55 A kérdező kommentje:
Igen, mint írtam vannak kivételek. De amikor 10-ből 8 azt mondja, hogy "bocsi de legyünk barátok" a másik kettő meg foglalt. Aztán pár héttel később látom, hogy összejönnek a helyi "nagymenővel" azért az elég frusztráló.
2015. jan. 26. 22:37
 18/55 anonim ***** válasza:

Az is milyen érdekes, hogy ha elmész egy szórakozóhelyre, akkor a ribänc kinézetű nőket kb. 10 pasi zsongja körül, míg egy viszafogottabb,átlagos lányt jó, ha egy. Erre van kereslet...Tisztelet a kivételnek.

Ha csak keseregsz ezen, akkor semmi sem fog változni, max csak te leszel besavanyodott.

2015. jan. 26. 22:39
 19/55 A kérdező kommentje:
Szoktam beszélgetni átlagos külsejű lányokkal is, egy részük foglalt, vagy valami kifogása van, azt veszem észre, hogy nem csak a nagyon jó külsejűeknek számítanak az anyagiak.
2015. jan. 26. 22:42
 20/55 anonim ***** válasza:
69%

Tisztelt kérdező!

Ha nem vagyok tolakodó megkérdezhetném, hogy mégis hogyan szokott közeledni, nyitni a kiválasztott lány felé? Lehet, hogy abban van a probléma. 25F

2015. jan. 26. 22:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!