Üdv! Egy fiatal nő ismerősöm összejött, egy korabeli sráccal. Nem titkolom tetszett nekem a lány, de kapcsolat nem lehet köztünk most, (idősebb egy kicsit). A srác külsőre teljesen átlagos ami nem baj, de semmi különleges, szinte mindenki néz így ki aki ápolja a külsejét (higiénia, tiszta ruha stb.) A srác amúgy egyetemista, tehát nem egy buta gyerek. Elgondolkodtam, hogy mi tetszhet rajta a lánynak, amikor megtudtam, hogy az apja valami igazgató egy menő helyen, a srácnak (talán 18-9 éves) saját kocsija és háza van, ebből adódóan pénze. Tényleg ennyi elég? Lakás, pénz, kocsi, és egy szép, okos lánynak ennyi elég? Eddig azt hittem, hogy ez a nem túl okos, "mű" lányok esete, de ezek szerint ez a lányok nagy részének elég?
#30: Tudod, erre nekem van egy nyúlfarknyi teóriám! Amikor elhiszed magadról, hogy főnyeremény vagy, akkor érhet a legnagyobb pofára esés. Magasról lehet nagyot zuhanni.
2015. jan. 26. 23:03
32/55 anonim válasza:
Én ugyan idősebb korosztály vagyok, de ilyen pasival, mint te, kérdező, sose jönnék össze. Jó adag önbizalomhiány, kishitűség, irigység mások sikereire, önsajnálat, mások hibáztatása a saját gyengeségeid miatt ahelyett, hogy változnál. Ez vagy te. Öregem, ha ilyen maradsz, akkor soha nem lesz senkid akkor sem, ha multimilliomos leszel.
2015. jan. 26. 23:05
33/55 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem magam főnyereménynek, mert nem vagyok az, nincs bmw-m nincs lakásom valahol a budai hegyekbe, sőt nem nézek ki úgy mint valami színész akiért rajonganak stb.
2015. jan. 26. 23:06
34/55 Missi_Key válasza:
vagy lehet hogy amikor te nem voltál ott, ő igen, vagy ami nyavajgást te nem hallgattál meg ő igen... vagy mondjuk ő vele beszélgetett még te gyakorira irogatsz...
tetszet neked a lány de kapcsolatot nem akartál..hmm miért is kellett volna azt a pasit választania aki csak megdugja, behúz egy strigulát a noteszébe aztán továbbmegy?
2015. jan. 26. 23:06
35/55 anonim válasza:
Én nem hiszem magam főnyereménynek, mert nem vagyok az, nincs bmw-m nincs lakásom valahol a budai hegyekbe, sőt nem nézek ki úgy mint valami színész akiért rajonganak stb.
aztán ki a pénzközpontú te megalomániás állat :'D
2015. jan. 26. 23:08
36/55 A kérdező kommentje:
Mire lenne nagy önbizalmam? Legyek indokolatlanul nagyképű? Persze próbálok változni, mind külsőre, mind belsőre, és tanulok is rendesen, de a változás nem úgy megy, hogy csettintek egyet és hopp mindenki engem akar.
37/55 anonim válasza:
Jajj, de kis okos vagy, egyem a pici szívedet. Az unszimpatikus valóban nem helyes, de már annyira elterjedt a köznyelvben, hogy ez a szó is teljesen elfogadott.
Mellesleg olyan szó sincs a magyar nyelvben, hogy "selfie", "after party", mégis rengeteg ember használja. Vannak szavak, amiket átveszünk más országoktól...De te ilyet biztos nem teszel.
Értek már mindent, hogy miért olyan körülményes neked a csajozás.
38/55 anonim válasza:
Kérdező, te jól érzed egyáltalán magad a bőrödben? Vannak céljaid az életben? Teszel ezekért valamit? Önálló célok, nem olyanok, amik másoktól függnek.
2015. jan. 26. 23:10
39/55 anonim válasza:
24-es vagyok, épp arra céloztam, hogy egyelőre nem számít a pénz ilyen idősen, majd csak a későbbiekben nem lesz hanyagolható. Kb tizen leírtuk már, hogy nincs igazad, de hajtogasd nyugodtan a f..zságaidat, és maszturbálj sokat, mert ugyebár csajod úgyse lesz, amíg nem lesz BMW-d vagy át nem plasztikáztatod mahad Brad Pittre. Sajnálom :(((((((
2015. jan. 26. 23:10
40/55 A kérdező kommentje:
A bmw meg a lakás stb. csak egy eltúlzott példa volt, de a nők egy jó részének ezek a fontosak, ettől tartanak valakit "főnyereménynek". Megint leírom, nehogy valaki beszóljon; vannak kivételek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!