Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Figyelt kérdés
Üdv! Egy fiatal nő ismerősöm összejött, egy korabeli sráccal. Nem titkolom tetszett nekem a lány, de kapcsolat nem lehet köztünk most, (idősebb egy kicsit). A srác külsőre teljesen átlagos ami nem baj, de semmi különleges, szinte mindenki néz így ki aki ápolja a külsejét (higiénia, tiszta ruha stb.) A srác amúgy egyetemista, tehát nem egy buta gyerek. Elgondolkodtam, hogy mi tetszhet rajta a lánynak, amikor megtudtam, hogy az apja valami igazgató egy menő helyen, a srácnak (talán 18-9 éves) saját kocsija és háza van, ebből adódóan pénze. Tényleg ennyi elég? Lakás, pénz, kocsi, és egy szép, okos lánynak ennyi elég? Eddig azt hittem, hogy ez a nem túl okos, "mű" lányok esete, de ezek szerint ez a lányok nagy részének elég?

2015. jan. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
istenem! mi számít átlagos, vagy nem átlagos külsejű csajnak?! te is csak viszonyítasz, így már pofátlanság a kérdés. ahány ember, annyi értékrend, amit illene tiszteletben tartani. egy nőnek nehogy már az anyagi biztonság is mérvadó legyen a párválasztásnál, mert azonnal ítélkezel felette, ugye?
2015. jan. 26. 22:48
 22/55 anonim ***** válasza:

Feladtam. Igen, igazad van. Minden nőnemű egyed pénzéhes szemétláda 0-tól 120 éves korig.

Mondjuk én veled nem kezdenék, még ha milliomos lennél, akkor sem. Még interneten keresztül is érződik rajtad a kishitűség, rosszindulat, akaratosság.

Iszonyú unszimpatikusnak tűnsz.

2015. jan. 26. 22:48
 23/55 A kérdező kommentje:
Természetesen válaszolok. Ha ismerem valahonnan (iskola, iskolán kívüli program stb.) és gyakran találkozunk (tömegközlekedés, iskola, egyéb "közösségi helyek" akkor odamegyek, köszönök természetesen, megkérdezem hogy van, beszélgetek vele közös dolgokról, aktuális eseményekről, aztán beszélgetünk arról ami ebből kialakul.
2015. jan. 26. 22:50
 24/55 anonim ***** válasza:

"szinte hetente új barátnője van. "

Már ez megcáfolja az állításod. Nem feltétlenül maga miatt váltogatja így a barátnőit, hanem mert hiába van pénze, kocsija, nem lehet hosszabb távon elviselni.

A felhozott példád pedig, írod hogy intelligens, nem néz ki rosszul... ebből hogy következik neked, hogy csak ez számít a lánynak?? Valószínűleg fogalma sem volt arról, hogy (nem is a fiúnak, hanem) apukának mennyi pénze van. Én hónapok után tudtam meg, hogy barátom szülei mennyit keresnek, hát nem keveset, de nem ezért jöttem össze a barátommal... az első randikon még egy sörre se tudtunk beülni, mert teljesen le volt égve. Se háza, se kocsija, annyira nem ezek számítanak. (Az kicsit más kérdés, olyan szinten számítanak az anyagiak MINDKÉT FÉL RÉSZÉRŐL, ha családtervezésnél tartunk már, nem szülők pénzéből hanem önellátóan. De ott se a férfinak kell mindent a s...gem alá tolnia)

2015. jan. 26. 22:51
 25/55 A kérdező kommentje:
Körülbelül háromszor írtam le, hogy VANNAK kivételek, csak ritka. Erről a lányról is azt hittem, hogy kivétel, erre összejött ezzel a sráccal. Ha már beszólsz így ismeretlenül akkor nem unszimpatikus hanem antipatikus, de ne offoljuk a kérdést.
2015. jan. 26. 22:53
 26/55 A kérdező kommentje:
Nekem az az álláspontom, hogy 18-20 év körül nem családot tervezek (amihez természetesen meg kell teremteni bizonyos feltételeket) hanem kapcsolatot keresek, tapasztalatot szerzek, aztán majd évek múlva szeretnék családot.
2015. jan. 26. 22:55
 27/55 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de az eszedbe se jutott, hogy szerelmes? Te most féltékeny vagy, mert nem veled jött össze, és biztos, hogy nem a pénz, kocsi, ház kombináció hiányzik belőled a lány számára, hanem valami más.
2015. jan. 26. 22:56
 28/55 A kérdező kommentje:
Persze lehet szerelmes, nem szentírás amit írtam. De azért van benne valami, nem csak szerintem, meg lehet nézni, hogy akár ezen az oldalon is hány srác van akit több pénzért dobtak, vagy nem tudnak barátnőt találni stb.
2015. jan. 26. 22:59
 29/55 anonim ***** válasza:
60%
Kíváncsi lettem volna a másik végletre, ha a srácról kiderül, hogy albérletben lakik, éhbérért dolgozik, s nincs semmije sem. Biztos akkor is ragaszkodott volna hozzá a csaj. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!
2015. jan. 26. 23:00
 30/55 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindenki hajt a pénzre. Ha ez így lenne, akkor a mai napig a Youjizzre hokizva tudnám, hogy mi az a szex. Sőt, csajoztam már egy brutálisan szakadt verdával is, kemény 300 forintból ZP-ben, 0 forintból bármelyik buliban. Nyilván az is számít, ha van deákigazolvány bőven, de annál, akibe szorult minimális igény arra, hogy ne csak a s"ggét pucsítva tartsák el, annál az csak egy szempont sok egyéb mellett. De ha te magadról nem hiszed el, hogy "főnyeremény" vagy, a gyengébbik nem tagjai miért hinnék el?
2015. jan. 26. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!