Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?
Látod, pont erről beszélek. Megy a rinya, hogy igazából nincs semmid, egy senki vagy...Miért jönne össze veled, de most komolyan. Te összejönnél magaddal? Csak azért senki sem fog leállni veled, mert kanos vagy, és valahova üríteni kell a tárat. Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái, ezt vagy felfogadja az ember vagy változtat rajta, de az nagyon visszatetsző, mikor egyszerűen ez sugárzik valakiről. Ha még nő lennél, akkor esetleg, de férfiként főleg nem állapot ez, neked kéne a támasznak lenni, a rendíthetetlen kősziklának stb., ha saját magaddal szemben meginogsz, akkor azt a minimálisat sem tudod nyújtani, amit elvárhatna tőled a másik nem.
És valóban, ha elhiszed magadról, hogy főnyeremény vagy, akkor nagyot eshetsz, de azért el kell dönteni, hogy inkább esni akarsz, vagy eleve a földön maradni. Előbbinél van esély arra, hogy nem esel és nyersz, utóbbinál semmi. (Persze ez nem vonatkozik az indokolatlan egoizmusra, önteltségre, hiúságra, önfejűségre és arroganciára). Ilyen alapos semmiért ne küzdjünk, ne próbálkozzunk, hisz magába foglaltatik a bukás lehetősége.
Eltúlzott példa? Most akkor mi van? Van kocsija a csaj pasijának vagy nincs? :D Olyan jókat nevetek rajtad. :D
Szerintem akadj le róluk! Ha nincsenek összhangban, akkor úgyis hamar végeszakad a kapcsolatuknak.
ne haragudj, de a kis költői túlzásod meglehetősen vicces.
ha csak annyi időt szánsz önmagad fejlesztésére naponta, mint az itteni rinyálásra (no offense), hidd el, csakhamar meglesz az eredménye. kitartást, és sok sikert. a pesszimizmust, a vádaskodást stb. pedig hagyd a francba! nem vezet sehová.
24 évesen elég sokat láttak a szemeim, ebből adódoan én biztos nem kezdenék egy ilyen sráccal. Akármilyen okos és tanult nem lennék vele még a pénze miatt sem. Sok lánynak a pénz,a lakás,az autó,a gazdag szülők nagyon vonzóak. Azt hisszik már 18-19 évesen is hogy "megfogják" a srácot egy hosszabb kapcsolattal és majd összeházasodnak. A lány is élvezni fogja a gazdagságot. Főleg a szegényebb lányokat bűvőli le mindez.
Csak ezek a srácok nem terveznek hosszútávra ebben a korban, inkább habzsolják a csajokat akiket könnyen megkaphatnak a pénzük és a sztátuszuk miatt. Valami olyannal kérkednek amiért nem dolgoztak, amit csak megkaptak. Valami olyanra büszkék ami tulajdonképpen nem is az övüké (a szülőké). Általában pökhendi,beképzelt, "ki vagyok én" stílusuk/gondolkodásuk van. Nem kezdenének akármilyen csajjal mert az önbizalmuk a csillagokban.
Majd 15-20 év múlva fognak megállapodni egy sokkal fiatalabb cicababával aki most még talán az ovi udvarán homokozik a jó időben. Vagy egy korukbeli 35-40es de tanult,egzisztenciálisan hasonlóan jól álló karrierista nőt fognak feleségül venni.
Szóval minden értelmes lánynak azt mondom hogy maradjon távol ezektől az elkényesztetett kisfiúktól akik azt hisszik ővék a világ. Sokkal jobban járnak ha egy olyan sráccal kezdenek aki saját maga dolgozott meg mindazért amilye van. Sokkal jobban fogja értékelni a lányt mint az a srác akinek az autója értékesebb mint bármelyik aktuális barátnője.
Ne szomorkodj, a lány lassan lassan koppani fog. Majd jön az újabb barátnő ahogy cseréli az Iphoneokat úgy fogja a barátnőket is.
A jelenlegi barátom is ilyen volt 15 évvel ezelőtt, akkor biztosan nem jöttem volna vele össze. Az elmúlt 15 évben jópárszor megleckézetette az élet : azok nevetnek rajta most akiken ő nevetet 15 évvel ezelőtt. Szilánkosra tört az önbizalma emiatt. Érthetően most már "kijózanodott" az elkényesztett srác.
Inkább tanulj, törekedj arra hogy előrejuss és 10 év múlva lehet sokkal többre viszed mint a gazdag szépfiú.
Értékelni is fogod tudni a melletted lévő nőt, nem úgy mint soha nem tanulta meg értékelni a dolgokat!
Jó pár ilyen elkényesztett srácot láttam már, én nekem akkor sem kellene egyik se hogy ha luxusvillát ígérne. Hosszútávon kimutatják az igazi énjüket. Megaláznak és semmibevesznek.
43, honnan tudod mennyit foglalkozok önmagam fejlesztésével? Tanulok, olvasni is szoktam és ha időm engedi még edzek is. Ha nem ilyen jellegű önfejlesztésre gondoltál akkor kérlek írd le milyenre.
45, egyetértek veled és köszönöm a válaszod, teszek azért, hogy előbbre jussak, még ha páran itt azt írták, hogy nincsenek céljaim (biztos mindenki nagyon jól ismer).
Aki a példáimból csak annyit látott, hogy bmw meg lakás, annak most leírom mire gondoltam. Sok nőnek egy férfiben az anyagi dolgok a fontosak (lakás, autó, stb) és mivel ezek még nincsenek így ezeknek a nőknek nem is vagyok "főnyeremény" meg álompasi stb.
nincs kivetel minden no szamito d.g
sajnos
Aki a példáimból csak annyit látott, hogy bmw meg lakás, annak most leírom mire gondoltam. Sok nőnek egy férfiben az anyagi dolgok a fontosak (lakás, autó, stb) és mivel ezek még nincsenek így ezeknek a nőknek nem is vagyok "főnyeremény" meg álompasi stb.
Ha a férfi sokkal tehetősebb mint a nő akkor a nő nem lesz egyenrangú a kapcsolatban. Eleinte vonzó a pénz és a jó autó, a társadalmi színvonal. De sokszor egy ilyen kapcsolatban a 4 fal között sok minden történik amiről a környezet nem tud. Nem hiszem hogy könyű egy nőnek elnyomottkén élni egy olyan férfi mellett, akinek az egoja a feje felett van. Mert nagy anyagi különbség mellett nincs egyenlőség :( Szerintem ne szomorkodj amiért a csaj a pénzes srácot választotta mert 99.9% pofára fog esni (hacsak nem gazdag a csaj is ahogy a férfi).
Nem tudod mi lesz a sráccal 10-15 év múlva, lehet hogy az apja nyomdokába se fog érni.
Te szerelmes vagy ebbe a lányba, de más elhódította előled, neked ez fáj, de csak a felszínt látod, és kivetíted a csalódottságodat úgy általánosságban a nőkre, és közben várod a megerősítést, hogy ez valóban így van.
Nem így van egyébként, de te ezt nem vagy hajlandó meglátni, mert te most keresed az okokat, mi nincs meg neked, ami annak a másiknak megvan, de csak a felszínen keresgélsz, külsőségekben, tipikus hiba, sokan beleesnek (szebb, jobb, ügyesebb, gazdagabb... stb.).
Közben meg valószínűleg te belsőleg nem adtad meg ennek a lánynak azt, ami neki most egy kapcsolatban fontos. Lehet, hogy pár éven belül szétmennek, lehet, hogy együtt maradnak örökre, ezt most nem lehet tudni. Te viszont nem lehetsz esélyes senkinél ilyen hozzáállással, amit itt mutatsz magadból. Elárulom, az ilyen típusú embereket, mint ahogy én itt téged látlak, én még haverként is kerülöm, mert lehúznak, rossz a közelükben lenni, a beszélgetés velük teljesen negatív, nem keresik a megoldási lehetőségeket, csak nyavalyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!