Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?
páromnak egyik sincs, mégis elég nekem
lehet, hogy nem igaz a teóriás mindenkire 24L
Arra nem is gondoltál, hogy ezeket csak később zudta meg a srácról? Mármint a jó anyagi hátteret.
Az egyik barátnőm még régebben ismerkedett egy sráccal, teljesen átlagos kinézet, meg nem mondta volna róla senki, hogy a családja igen befolyásos emberekből áll.
Szóval itt csak később derült ki a dolog...Szerintem ilyen is van!
normális e vagy?
leírtad, hogy egy átlagos külsejű, intelligens, pénzes srácról van szó. miért ítéled el a lányt? mert a pasinak pénze van? télleg?!
különben az egyetemi végzettség nem feltétlenül jelent intelligenciát...
Én lesz*rom a pénzét meg ezeket. Csak szeressen. 17 vagyok és nem volt senkim még. Ápolt vagyok és tiszta. Talán nincs ki néha mind a 4 kerekem, de hülyülni néha mindenki szokott. Akikkel beszélgetek (Fiúk) mindenki nagyon jó BARÁTOM lesz. Elmeséli a neki tetsző lányban hogyan csalódott stb. Én meg ülök kussban. És elvagyok az erzeseimmel. Ha azt kérdezem mi baj van velem, azt mondják semmi.
Talán visszafelé is működik a dolog! Nincs igazgató apám (mondjuk egyáltalán nincsen) és nem vagyok gazdag. Lány vagyok. Úgy látom visszafelé is így megy ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!