Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Pénz, kocsi, ház. Ennyi kell?

Figyelt kérdés
Üdv! Egy fiatal nő ismerősöm összejött, egy korabeli sráccal. Nem titkolom tetszett nekem a lány, de kapcsolat nem lehet köztünk most, (idősebb egy kicsit). A srác külsőre teljesen átlagos ami nem baj, de semmi különleges, szinte mindenki néz így ki aki ápolja a külsejét (higiénia, tiszta ruha stb.) A srác amúgy egyetemista, tehát nem egy buta gyerek. Elgondolkodtam, hogy mi tetszhet rajta a lánynak, amikor megtudtam, hogy az apja valami igazgató egy menő helyen, a srácnak (talán 18-9 éves) saját kocsija és háza van, ebből adódóan pénze. Tényleg ennyi elég? Lakás, pénz, kocsi, és egy szép, okos lánynak ennyi elég? Eddig azt hittem, hogy ez a nem túl okos, "mű" lányok esete, de ezek szerint ez a lányok nagy részének elég?

2015. jan. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
Vannak kivételek is, csak kevés
2015. jan. 26. 22:12
 2/55 anonim ***** válasza:
Nem szükséges általánosítani, sőt, lehet, hogy nála sem ez volt döntő fontosságú, de ha igen, akkor valóban: ő pont egy ilyen lány.
 3/55 anonim ***** válasza:

páromnak egyik sincs, mégis elég nekem

lehet, hogy nem igaz a teóriás mindenkire 24L

4/55 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem így van. Én pl. a személyiségre megyek.
 5/55 anonim ***** válasza:
75%
ilyen világot élünk, én már meg se lepődök a történeteden.
 6/55 RRR ***** válasza:

meg szerencse

és

egészség

2015. jan. 26. 22:14
 7/55 anonim ***** válasza:

Arra nem is gondoltál, hogy ezeket csak később zudta meg a srácról? Mármint a jó anyagi hátteret.

Az egyik barátnőm még régebben ismerkedett egy sráccal, teljesen átlagos kinézet, meg nem mondta volna róla senki, hogy a családja igen befolyásos emberekből áll.

Szóval itt csak később derült ki a dolog...Szerintem ilyen is van!

2015. jan. 26. 22:16
 8/55 A kérdező kommentje:
Persze vannak kivételek, akiket tisztelek is. Nem ebből az egy történetből vontam le a következtetéseimet, 1001 példát tudnék mondani, csak az osztályomból tudnék vagy 5 példát mondani.
2015. jan. 26. 22:18
 9/55 anonim ***** válasza:
61%

normális e vagy?

leírtad, hogy egy átlagos külsejű, intelligens, pénzes srácról van szó. miért ítéled el a lányt? mert a pasinak pénze van? télleg?!

különben az egyetemi végzettség nem feltétlenül jelent intelligenciát...

10/55 anonim ***** válasza:

Én lesz*rom a pénzét meg ezeket. Csak szeressen. 17 vagyok és nem volt senkim még. Ápolt vagyok és tiszta. Talán nincs ki néha mind a 4 kerekem, de hülyülni néha mindenki szokott. Akikkel beszélgetek (Fiúk) mindenki nagyon jó BARÁTOM lesz. Elmeséli a neki tetsző lányban hogyan csalódott stb. Én meg ülök kussban. És elvagyok az erzeseimmel. Ha azt kérdezem mi baj van velem, azt mondják semmi.

Talán visszafelé is működik a dolog! Nincs igazgató apám (mondjuk egyáltalán nincsen) és nem vagyok gazdag. Lány vagyok. Úgy látom visszafelé is így megy ez...

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!