Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak miért olyan...

A lányoknak miért olyan fejletlen a humorérzékük?

Figyelt kérdés

Ha valami nem térben és időben hozzá közeli dolog a vicc, vagy történet tárgya, akkor nem értik, vagy csak azért nevetnek, mert látják, hogy mások is azt teszik. Azt veszem észre, hogy a mainstream dolgokon kívül semmit nem ismernek, ha pl. politikai vagy irodalmi dologgal próbálkozok akkor azt fel se fogják és csak a szemöldöküket felhúzva néznek. A helyzetkomikumot értik meg a leginkább, de abból is csak olyan kaliberű dolgokat, hogy valaki eltaknyol egy banánhéjon, koppan egy jó nagyot és b@zmegozik utána, a jellemkomikummal nem is próbálkozok, mert egész egyszerűen nem tudják hova tenni.

Mielőtt a pofámba kapnám, hogy csak én adom elő szarul magam, nos szerintem az jelent valamit, hogy az összes férfi ismerősöm és családtagom mindig nevet a vicceimen és a sztoriaimon, a viccen nevetnek, nem rajtam. De a csajok képtelenek erre. A barátnőm is ezért dobott (többek közt), mert szerinte ijesztő dolgokat mesélek és nekem semmi se szent, holott a fekete humort tudatosan kerülöm olyan emberek közelében, akikről tudom, hogy érzékenyek. A tegnapi ismerkedésem is elég szépen gajra ment, a beszélgetés közbe szóba került az anime, erre én szóvá tettem, hogy a japánok biztos valamit kompenzálni szeretnének a hatalmas, másfél méteres kardokkal, meg 8 emelet magas robotokkal. És nem esett le neki miről beszélek. De komolyan. Meg kellett neki magyaráznom, hogy mire gondoltam, aztán 3 perc pofázás után leesett neki, hogy a kis péniszméretre céloztam. Ezek nem egyedi esetek, nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki értette és jobb esetben értékelte is a humoromat. Talán a környezet, talán valami a vízben, de tekintve, hogy százakkal találkozok hetente kilövi az első opciót.

2015. jan. 25. 12:07
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Írtam egyetlen példát, a japánosat, azt is épphogy csak megemlítettem neki. De, hogy mást is mondjak, nem értették, amikor elment előttünk a gázszerelős kocsi, erre mondtam, hogy biztos most megy átvenni a mangalicatelepét, csak a nagy sietségben összekeverte a Land Rovert az egyterű szerelőkocsival. Egyetlen srácnak esett le. Nyáron az egyik dinnyésnél egy rohadt nagy hálóra voltak kirakva a dinnyék, az árus meg az árnyékban ült és lesett én meg mondtam, hogy már csak a KFC hiányzik és kész a tökéletes feka-csapda, erre mi volt a reakció? "Mert miért?". Amúgy nem kell elmagyarázni, hogy a humor nem mindenkinél ugyan olyan, de az, hogy valaki bizonyos típusú vicceket nem szeret nem egyenlő azzal, hogy egyáltalán nem is érti őket. Nálam az utóbbi a helyzet, a legegyszerűbb utalásokon kívül nem esik le nekik semmi. Hogy tudjam nem velem van a gond néhanapján előadok rohadt egyszerű "Megy a maci az erdőben..." típusú vicceket, érdekes módon azon nevetnek, de azokon még az is nevet aki csak egytől krumpliig tud elszámolni.
2015. jan. 25. 12:56
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, most már egyértelmű, hogy a humoroddal van a gond, nem a lányokkal. :D
2015. jan. 25. 12:58
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerinted ezek a beszólások humorosak? Azért mert Te bizonyos helyzetekre teszel politikai célzásokat tartalmazó megjegyzéseket, attól még az nem garancia arra, hogy az humoros lesz. Tudom, hogy Te fene műveltnek gondolod magad, és azt gondolod, hogy ha ezt fitogtatod, akkor az majd vicces lesz, de nem így van. Ezek a poénok erőltetettek. Nekem egy álművelt ember kényszeres próbálkozásainak tűnnek inkább, mint viccnek.
2015. jan. 25. 13:13
 24/40 anonim ***** válasza:
100%

"De, hogy mást is mondjak, nem értették, amikor elment előttünk a gázszerelős kocsi, erre mondtam, hogy biztos most megy átvenni a mangalicatelepét, csak a nagy sietségben összekeverte a Land Rovert az egyterű szerelőkocsival."

Hat el nem tudom kepzelni miert nem ertettek egy ilyen fenomenalis poent...

2015. jan. 25. 13:15
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha tényleg ez a humorod csúcsa, akkor menj inkább a Sas kabaréba, ott röhögnek mindenen a 80 évesek. Ezek ratyi poénok. :/
2015. jan. 25. 13:25
 26/40 A kérdező kommentje:
Ezt most megkaptam, egy iskolázatlan proli vagyok, ég az arcom. A nyilvános megkövezésem holnap lesz, jöhet bárki. Mellesleg jó lenne tisztában lenni bizonyos fogalmakkal. Az erőltetett az, amikor kényszeresen társítok képzeteket egy szituációhoz és mindenbe bele akarom magyarázni, hogy ezek összekapcsolódnak, mint ahogy az ufó hívők még a pénztáros görbe szemüvegkeretére is tudnak mondani 4 különböző összeesküvés elméletet, akárcsak a freudiánusok, akik mindent képesek pénisz metaforaként értelmezni. Persze nektek van igazatok, én csak egy halom fekete betű vagyok kék és zöld alapon, megfogadom a tanácsotokat és maradok a roppant humoros és kulturált ßaszós-fingós vicceknél, azt veszem észre azt kajálják a népek. Ízlések és pofonok, az utóbbiból most jó sokat kaptam virtuálisan, gondolom írhatnék bármit egyből le lennék ugatva, tekintve, hogy az első benyomás a számotokra nem tetszett, ennél fogva nem is változik. De, hogy fejlődjön az én szánalmas humorom, kérlek osszátok meg velem a ti röhögőgörcs okozó írásaitokat, had okuljak.
2015. jan. 25. 13:27
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

Az írásodból egyértelműen látszik, hogy valami álművelt sznob vagy. Értelmes, valóban okos ember, nem akarja folyton azt a látszatot fenntartani, hogy ő milyen okos és művelt. Mert beszélgetsz vele egy kicsit, és tudod. De te folyamatosan nyomod az emberek képébe a fennkölt gondolataid, hogy "figyeljetek, milyen művelt és tájékozott vagyok, ti sose fogtok felérni hozzám".

1. Valóban okos ember nem beképzelt, mert tudja, hogy még mennyi mindent nem tud.

2. Ebből kifolyólag valóban okos ember nem néz le másokat.

3. Valóban okos ember, nem degradálja le az embereket csupán nem szerint.

2015. jan. 25. 13:33
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, ez sem volt vicces. Mások pontosan erre mondják, hogy izzadtságszagú/erőltetett. :/
2015. jan. 25. 13:38
 29/40 anonim ***** válasza:
A japános még oké, de a többi az nem vicc. :D
2015. jan. 25. 13:40
 30/40 A kérdező kommentje:
Oké, megkaptam, hogy szar vagyok, de, akkor mi a "nem szar"? Mert 3 oldalon keresztül eddig senki nem írt olyat. Mutassatok már olyat, ami tényleg vicces és nem egy olyan "álművelt" idióta fröcsögései, mint az enyém. Nos, had lám.
2015. jan. 25. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!