Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak miért olyan...

A lányoknak miért olyan fejletlen a humorérzékük?

Figyelt kérdés

Ha valami nem térben és időben hozzá közeli dolog a vicc, vagy történet tárgya, akkor nem értik, vagy csak azért nevetnek, mert látják, hogy mások is azt teszik. Azt veszem észre, hogy a mainstream dolgokon kívül semmit nem ismernek, ha pl. politikai vagy irodalmi dologgal próbálkozok akkor azt fel se fogják és csak a szemöldöküket felhúzva néznek. A helyzetkomikumot értik meg a leginkább, de abból is csak olyan kaliberű dolgokat, hogy valaki eltaknyol egy banánhéjon, koppan egy jó nagyot és b@zmegozik utána, a jellemkomikummal nem is próbálkozok, mert egész egyszerűen nem tudják hova tenni.

Mielőtt a pofámba kapnám, hogy csak én adom elő szarul magam, nos szerintem az jelent valamit, hogy az összes férfi ismerősöm és családtagom mindig nevet a vicceimen és a sztoriaimon, a viccen nevetnek, nem rajtam. De a csajok képtelenek erre. A barátnőm is ezért dobott (többek közt), mert szerinte ijesztő dolgokat mesélek és nekem semmi se szent, holott a fekete humort tudatosan kerülöm olyan emberek közelében, akikről tudom, hogy érzékenyek. A tegnapi ismerkedésem is elég szépen gajra ment, a beszélgetés közbe szóba került az anime, erre én szóvá tettem, hogy a japánok biztos valamit kompenzálni szeretnének a hatalmas, másfél méteres kardokkal, meg 8 emelet magas robotokkal. És nem esett le neki miről beszélek. De komolyan. Meg kellett neki magyaráznom, hogy mire gondoltam, aztán 3 perc pofázás után leesett neki, hogy a kis péniszméretre céloztam. Ezek nem egyedi esetek, nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki értette és jobb esetben értékelte is a humoromat. Talán a környezet, talán valami a vízben, de tekintve, hogy százakkal találkozok hetente kilövi az első opciót.

2015. jan. 25. 12:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
egyébként ez a japános vicc elég kis kommersz dolog, a legtöbb embernek leesne, de nem hinném, hogy sokan elnevetnék magukat rajta. szerintem egy picit túl jónak gondolod a humorérzéked :D
2015. jan. 25. 12:17
 12/40 anonim ***** válasza:
Hat nalam meg Monty Pythonnal lehet bevagodni. Ha nekem egy srac randin a Gyaloggaloppbol idezne es azon rohognenk, hat az lenne a legjobb randi. :D
2015. jan. 25. 12:21
 13/40 anonim ***** válasza:
100%
Abból amit leírtál, én azért ennél magasabb röptű humorra következtettem.
2015. jan. 25. 12:22
 14/40 anonim ***** válasza:
85%

Buta lányokkal ismerkedsz és -a példából ítélve- nagyon rossz poénjaid vannak. Esetleg túlértékeled magad.

Okosabb lányokkal kéne ismerkedned és nem általánosítani.

A lányoknak is lehet jó humorérzékük.

Az enyémet már többször is megdicsérték. :D

2015. jan. 25. 12:33
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Mondjál másik példát öreg, mert ez a japános ez nem vicces. Ez csak olyan... "Hmm hát lehet..."
 16/40 anonim ***** válasza:

A lanyoknak is van humorerzeke. Ne altalanositsunk! Valoszinuleg buta lanyokkal ismerkedsz,ha egy ilyen szintu "poen" nem esik le neki. De hozza kell tenni, nem volt vicces.

Elofordul velem is parszor,hogy felvont szemoldokkel nezek es azt gondolom magamban "Ez szar volt." Ilyenkor altalaban azt hiszik,h nem ertem es elkezdik magyarazni a poent,mire felvilagositom az illetot,h ertem en,csak ritka bena poen volt. Iyenkor derul ki igazan,kinek van humorerzeke. Akinek van, agy rohog egyet rajta,vagy visszaszol valamit, akinek nincs, az megsertodik.

Sok buta pasi is van,akinek magyarazgatni kell,en mar az elso pillanatban,ahogy feltunik ez, hagyom a p*csaba. Nekem a legszexibb tulajdonsag az intelligencia es a humor. Ha buta,es nem erti amit mondok,azzal ugy fel tud idegesiteni.

Es tenyleg pi*akkal vagy korulveve,ha csak a nyerito,buta, felszines lanyok lelhetok fel a kornyezetedben. De ezert semmikepp sem a noi nem egeszeben a felelos.

17/40 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, alapvetően a mai fiatal nők jó kilencven százaléka mérhetetlenül műveletlen és ostoba. A magasabb röptű poénokhoz műveltség és intelligencia kell, na ez az ami általában hiányzik. Az én megfigyeléseim is azt igazolták, hogy a nők csak ordenáré vicceken, esetleg más kárára elkövetett gúnyon tudnak röhögni. Jó poént élőben nőtől pedig szinte soha nem hallok.
2015. jan. 25. 12:34
 18/40 Költőnő? ***** válasza:
hát pedig Monthy humor epic :)
2015. jan. 25. 12:39
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Amire te gondolsz, az szerintem nem humorérzékre vonatkozik, hanem közös előismeretre, hasonló gondolkodásra, adott esetben tényleg műveltségre. Egyáltalán mi az, hogy fejlett, vagy fejletlen humorérzék? Én például tudok nevetni helyzetkomikumon is, ha az jó (nyilván nem a banánhéjon elcsúszásra gondolok), és szeretem a szándékosan rossz szóvicceket, de a bújtatott társadalomkritikát is, meg általában az olyan humort, amit kicsit tovább kell gondolni. Viszont van olyan is, aki érti ezeket, de nem tartja őket viccesnek. Most akkor kinek fejlett a humora?
2015. jan. 25. 12:44
 20/40 anonim válasza:
Szerintem ez a Japános vicc elég béna, de lehet hogy röhögtem volna ezen egyet élőben. Vagy csak annyit reagáltam volna, hogy "úristen, ne". Mondjuk én alapból jókat tudok röhögni még egy faviccen is. :) Szóval keress olyanokat, akik értékelik a vicceket. :)
2015. jan. 25. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!