Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányoknak miért olyan...

A lányoknak miért olyan fejletlen a humorérzékük?

Figyelt kérdés

Ha valami nem térben és időben hozzá közeli dolog a vicc, vagy történet tárgya, akkor nem értik, vagy csak azért nevetnek, mert látják, hogy mások is azt teszik. Azt veszem észre, hogy a mainstream dolgokon kívül semmit nem ismernek, ha pl. politikai vagy irodalmi dologgal próbálkozok akkor azt fel se fogják és csak a szemöldöküket felhúzva néznek. A helyzetkomikumot értik meg a leginkább, de abból is csak olyan kaliberű dolgokat, hogy valaki eltaknyol egy banánhéjon, koppan egy jó nagyot és b@zmegozik utána, a jellemkomikummal nem is próbálkozok, mert egész egyszerűen nem tudják hova tenni.

Mielőtt a pofámba kapnám, hogy csak én adom elő szarul magam, nos szerintem az jelent valamit, hogy az összes férfi ismerősöm és családtagom mindig nevet a vicceimen és a sztoriaimon, a viccen nevetnek, nem rajtam. De a csajok képtelenek erre. A barátnőm is ezért dobott (többek közt), mert szerinte ijesztő dolgokat mesélek és nekem semmi se szent, holott a fekete humort tudatosan kerülöm olyan emberek közelében, akikről tudom, hogy érzékenyek. A tegnapi ismerkedésem is elég szépen gajra ment, a beszélgetés közbe szóba került az anime, erre én szóvá tettem, hogy a japánok biztos valamit kompenzálni szeretnének a hatalmas, másfél méteres kardokkal, meg 8 emelet magas robotokkal. És nem esett le neki miről beszélek. De komolyan. Meg kellett neki magyaráznom, hogy mire gondoltam, aztán 3 perc pofázás után leesett neki, hogy a kis péniszméretre céloztam. Ezek nem egyedi esetek, nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki értette és jobb esetben értékelte is a humoromat. Talán a környezet, talán valami a vízben, de tekintve, hogy százakkal találkozok hetente kilövi az első opciót.

2015. jan. 25. 12:07
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
99%
buta lányokkal ismerkedsz. Problem solved
2015. jan. 25. 12:09
 2/40 anonim ***** válasza:
97%
most vagy te ismersz csak és kizárólag gyökér lányokat, vagy te magad vagy az, hogy csak ilyet csajokat szedsz fel :D
2015. jan. 25. 12:10
 3/40 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg szimplán hülye vagy. Fogalmad sincs hogy kell csajozni. Persze mindig más a hibás. Kifogás az van, közben meg nem veszed észre hogy te vagy a szar.
2015. jan. 25. 12:10
 4/40 anonim ***** válasza:
96%
Igen, buta lányokkal ismerkedsz. Ne általánosíts, vannak művelt, okos nők is. Rossz körökben mozogsz, rossz helyről ismerkedsz. Ettől még nem kell leírni az egész női nemet, buta férfiak is akadnak szép számmal, sajnos. 23/N
2015. jan. 25. 12:11
 5/40 anonim ***** válasza:
70%
Nekem nagypn beteg humorom van, és rögtön leesett a japános vicced, de azért nem kell általánosítani :D Szerintem plcsákkal vagy körülvéve 16/L
2015. jan. 25. 12:12
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem sem értette sose a viccet. Mindig visszakérdezett, hogy mi is van.

Örök kedvenc:

Három fajta ember létezik: az aki tud számolni és az aki nem.

És megkérdezte, hogy ki a harmadik. :D

7/40 anonim ***** válasza:
100%
Általában rajtam szakadnak a lányok, de az is tény, hogy egyetlen egyet ismerek, aki tényleg meg tud nevettetni, nem csak azért nevetek a viccén, mert be akarok vágódni nála. Az viszont biztos, hogy a nagyobb csoportokban nyerítő fiatal lányok mindig valami brutálisan primitív dolgon röhögnek.
 8/40 anonim ***** válasza:
94%
Na mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy Én például az anime kompenzációs feltevésedet értettem volna.
2015. jan. 25. 12:13
 9/40 anonim ***** válasza:
38%

Hát azért az említett példád, hogy kompenzálni akarnak valamit a jappik, az szerintem nem vicces. Bár levágható mire akartál kilyukadni.

Szerintem nőknek és fiúknak is más humor jön be.

Nekem pl nem jön be a Monty Piton féle abszolút humor. A fiúk meg röhögnek rajta mint a fakutya.

Nem értékelem a fingós, szexes vicceket sem.

Az amcsi erőltetett vígjáték humorát sem.

Szóval engem nehéz megnevettetni.

A fent említett dolgok pedig abból adódnak, hogy kell hozzá előismeret. Sok vicc azért üt, mert ismerik a poént.

Ha pl elsütsz egy józsef attilás viccet akkor fog az illető kapcsolni, ha ismeri JA-t és tudja mire akar a vicc kilyukadni.

2015. jan. 25. 12:14
 10/40 anonim ***** válasza:

Én is eszleltem ezt de szerencsere azert sok humoros lany/nő van.

Pl a Tekasztoris Bihari Viktoria.

2015. jan. 25. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!