A lányoknak miért olyan fejletlen a humorérzékük?
Ha valami nem térben és időben hozzá közeli dolog a vicc, vagy történet tárgya, akkor nem értik, vagy csak azért nevetnek, mert látják, hogy mások is azt teszik. Azt veszem észre, hogy a mainstream dolgokon kívül semmit nem ismernek, ha pl. politikai vagy irodalmi dologgal próbálkozok akkor azt fel se fogják és csak a szemöldöküket felhúzva néznek. A helyzetkomikumot értik meg a leginkább, de abból is csak olyan kaliberű dolgokat, hogy valaki eltaknyol egy banánhéjon, koppan egy jó nagyot és b@zmegozik utána, a jellemkomikummal nem is próbálkozok, mert egész egyszerűen nem tudják hova tenni.
Mielőtt a pofámba kapnám, hogy csak én adom elő szarul magam, nos szerintem az jelent valamit, hogy az összes férfi ismerősöm és családtagom mindig nevet a vicceimen és a sztoriaimon, a viccen nevetnek, nem rajtam. De a csajok képtelenek erre. A barátnőm is ezért dobott (többek közt), mert szerinte ijesztő dolgokat mesélek és nekem semmi se szent, holott a fekete humort tudatosan kerülöm olyan emberek közelében, akikről tudom, hogy érzékenyek. A tegnapi ismerkedésem is elég szépen gajra ment, a beszélgetés közbe szóba került az anime, erre én szóvá tettem, hogy a japánok biztos valamit kompenzálni szeretnének a hatalmas, másfél méteres kardokkal, meg 8 emelet magas robotokkal. És nem esett le neki miről beszélek. De komolyan. Meg kellett neki magyaráznom, hogy mire gondoltam, aztán 3 perc pofázás után leesett neki, hogy a kis péniszméretre céloztam. Ezek nem egyedi esetek, nagyon kevés olyan lánnyal találkoztam, aki értette és jobb esetben értékelte is a humoromat. Talán a környezet, talán valami a vízben, de tekintve, hogy százakkal találkozok hetente kilövi az első opciót.
Az én exem sem értette sose a viccet. Mindig visszakérdezett, hogy mi is van.
Örök kedvenc:
Három fajta ember létezik: az aki tud számolni és az aki nem.
És megkérdezte, hogy ki a harmadik. :D
Hát azért az említett példád, hogy kompenzálni akarnak valamit a jappik, az szerintem nem vicces. Bár levágható mire akartál kilyukadni.
Szerintem nőknek és fiúknak is más humor jön be.
Nekem pl nem jön be a Monty Piton féle abszolút humor. A fiúk meg röhögnek rajta mint a fakutya.
Nem értékelem a fingós, szexes vicceket sem.
Az amcsi erőltetett vígjáték humorát sem.
Szóval engem nehéz megnevettetni.
A fent említett dolgok pedig abból adódnak, hogy kell hozzá előismeret. Sok vicc azért üt, mert ismerik a poént.
Ha pl elsütsz egy józsef attilás viccet akkor fog az illető kapcsolni, ha ismeri JA-t és tudja mire akar a vicc kilyukadni.
Én is eszleltem ezt de szerencsere azert sok humoros lany/nő van.
Pl a Tekasztoris Bihari Viktoria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!