Takumi-kun kérdése:
A lányoknak miért nem kellenek a normális fiúk akik meg tudják becsülni öket és vigyázznának rájuk? 18 éves borsodi lakos (nem roma)
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 19:25
1/9 anonim válasza:
Mert a lányoknak csak a farok kell, talán a nők megbecsülik, de az is ritka, mint a fehér holló.
2/9 anonim válasza:
Talán mert ők is épp olyan előítéletesek mint te "nem roma" és a külső alapján döntenek.
3/9 anonim válasza:
de miért van ott hogy nem roma? pont ezért érdemled meg amit kapsz.. mert igy megkülömbözteted az embereket.. -.- pedig semmiben sem mások mint te csak a bõrük termel több pigmentet.. tény h 80%-uk megérdemli de akkor nem a romákkal van bajod hanem az aljas emberekkel akik lehetnek magyarok vagy akár japánok is
4/9 anonim válasza:
Hát tudom a lányok általában jóban bírják a kemény srácokat... (nem tudom milyen vagy) az a lényeg hogy a legtöbben nem szeretit a nyálas pasikat...
5/9 A kérdező kommentje:
én azon hányadával élek a romáknak akik nem értelmesek és erőszakosak is
2015. jan. 22. 19:34
6/9 anonim válasza:
én is az olyanokkal élek egy faluban.. de tudom h nem csak ilyenek vannak... mert ha megharap egy kutya nem fogom utálni az összes kutyát...
7/9 A kérdező kommentje:
én nem vagyok túl nyálas de nem vagyok az a ego nagy üzem sem
2015. jan. 22. 19:53
8/9 anonim válasza:
Azért mert többnyire csak a külsőségek (helyesség) meg a menőség swag-ség érdekli őket. meg a normàlisak gyakran nem érdekesek, én is ilyen embernek tartom magam.
9/9 anonim válasza:
Egyrészt, külső megfog, belső megtart.
Másrészt unjuk az állandó általánosítást.
Harmadrészt pedig személy szerint arra figyelek fel, aki valamiért megtetszik vagy érdekesnek tartom, de ez akármi miatt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!