Szerintetek ez normális?
Tudom hogy nem annyira ide tartozik. Na szóval anyám szerintem megőrült! Hetente egyszer kétszer ülök le gépezni de akkor 3órát általában és anyám csak úgy odajött és elkezdett ütni és aztmondta hogy takarodjak ki a házából meg hogy banja hogy megszült(5-ös tanuló vagyok és mindenki azt mondja hogy nagy jövőm lehet) És ez most a masodik alkalom volt,de most mindent mondott hogy beteg vagyok meg kéne engem ölni mert annyit nem fognak kezelésekre költeni
. De én nem vagyok beteg és apámat is sikeresen ellenem uszította. Annyira felidegesített hogy elkezdtem a késemmel jatszani mert ilyennkor az tud csak megnyugtatni,erre berohant és beleállította az ujjamba :/ 15/f tanácstalan vagyok :/
Kérdezd meg apukádat,hogy miért csinálják ezt,mit gondolnak pontosan.
Ha ő se lesz normálisabb,akkor szólj az egyik tanárodnak.
És más miatt nem lehet?
Pl. ha késsel játszol csak úgy,akkor az lehet ijesztő. Mondjuk ez már akkor is beteg reakció.
Ha apukád se segít,akkor fordulj egy tanárhoz.
Úúú,na az úgy már más :/
Egyéb rokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!