Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a lányoknak...

Miért van az hogy a lányoknak általában nincs humorérzékük?

Figyelt kérdés
Tudom azt gondoljátok hogy van... De igazából nincsen vagy tisztelet a kivételnek ritkán!

2012. okt. 17. 00:04
1 2
 1/18 anonim válasza:
mondasz egy jó poént megmondjuk, hogy a poén-e a rossz vagy a nők.
2012. okt. 17. 00:06
 2/18 anonim ***** válasza:
tudnak ők is jót mondani, csak nem olyan sűrűn mint a srácok:D
2012. okt. 17. 00:06
 3/18 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy ők sosem mondanak vicceset. Viszont nem értik a jó vicceket sem:(
2012. okt. 17. 00:08
 4/18 anonim válasza:
96%
Hát barátom, akkor csak rossz helyen keresgélsz. :D
2012. okt. 17. 00:11
 5/18 anonim válasza:
96%

Hát haver,egy ilyen kérdés után talán meg is érdemled,h a lányok jól beolvassanak neked!

A humorérzék nem nemhez kötött. Nemtom honnan szedted ezt a baromságot.

Azt tom elképzelni,h nagyon viccesnek gondoltad magad,aztán csodálkoztál h a flegma csajszik elküldtek a búsba.:D

De hogy miért szexualitás témában vágtad ezt ide,megint csak rejtély. Vagy ez az egész kérdés csak valami poén akart lenni,mert akkor nagyon gyenge.;))

2012. okt. 17. 00:12
 6/18 anonim ***** válasza:

Te eddig milyen lányokkal ismerkedtél, hogy most levontál egy életigazság-szagú ökörséget?! :DDD

Elég sok lány ismerősöm, barátom, haverom van, ha találkozunk, sziporkáznak, mint a franc..! Igen, még trágár-fekete és belezős-ocsmány humora is van némelyiknek. :DDD

2012. okt. 17. 00:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Igazából most arra gondolok hogy én szeretném hogy legyen de nincs. Lehet hogy ez azért van mert a kisebb méretű agy kevesebb infót tud felfogni? Vagy mert úgy vannak nevelve? Netalán nekem nincs, de mondjuk minden vicces filmet pl véletlen csak férfiak csináltak.
2012. okt. 17. 00:15
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet hogy ez azért van mert a kisebb méretű agy kevesebb infót tud felfogni?"

Embeeer, ez kiütött. Oo"

2012. okt. 17. 00:20
 9/18 anonim válasza:
100%
Szerintem a kérdezõ a szexxel ptóbált poénkodni, s felsült, hát ezért tette itt fel ezt a "cinkes" kérdést. :)
2012. okt. 17. 00:30
 10/18 Zsizsik666 ***** válasza:
91%
Úgy vannak nevelve. Alap elvárás, hogy a nő legyen komoly, a nő ne lazítson annyit, a nő ne igya le magát és ne fújja ki a taknyot az orrából a levesbe. Ne lógjon az orrából ittasan a takony, mikor elalszik a WC-n fosva, kevésbé legyen őrölt, szóval vegye komolyan az életet. Nem csinálhat annyi vicces dolgot, mint egy férfi, nem megszokott...blabla
2012. okt. 17. 01:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!