Miért van az hogy a lányoknak általában nincs
humorérzékük?
1/18 anonim válasza:
mondasz egy jó poént megmondjuk, hogy a poén-e a rossz vagy a nők.
2012. okt. 17. 00:06
tudnak ők is jót mondani, csak nem olyan sűrűn mint a srácok:D
2012. okt. 17. 00:06
3/18 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy ők sosem mondanak vicceset. Viszont nem értik a jó vicceket sem:(
4/18 anonim válasza:
Hát barátom, akkor csak rossz helyen keresgélsz. :D
2012. okt. 17. 00:11
5/18 anonim válasza:
Hát haver,egy ilyen kérdés után talán meg is érdemled,h a lányok jól beolvassanak neked!
A humorérzék nem nemhez kötött. Nemtom honnan szedted ezt a baromságot.
Azt tom elképzelni,h nagyon viccesnek gondoltad magad,aztán csodálkoztál h a flegma csajszik elküldtek a búsba.:D
De hogy miért szexualitás témában vágtad ezt ide,megint csak rejtély. Vagy ez az egész kérdés csak valami poén akart lenni,mert akkor nagyon gyenge.;))
2012. okt. 17. 00:12
Te eddig milyen lányokkal ismerkedtél, hogy most levontál egy életigazság-szagú ökörséget?! :DDD
Elég sok lány ismerősöm, barátom, haverom van, ha találkozunk, sziporkáznak, mint a franc..! Igen, még trágár-fekete és belezős-ocsmány humora is van némelyiknek. :DDD
2012. okt. 17. 00:14
7/18 A kérdező kommentje:
Igazából most arra gondolok hogy én szeretném hogy legyen de nincs. Lehet hogy ez azért van mert a kisebb méretű agy kevesebb infót tud felfogni? Vagy mert úgy vannak nevelve? Netalán nekem nincs, de mondjuk minden vicces filmet pl véletlen csak férfiak csináltak.
"Lehet hogy ez azért van mert a kisebb méretű agy kevesebb infót tud felfogni?"
Embeeer, ez kiütött. Oo"
2012. okt. 17. 00:20
9/18 anonim válasza:
Szerintem a kérdezõ a szexxel ptóbált poénkodni, s felsült, hát ezért tette itt fel ezt a "cinkes" kérdést. :)
2012. okt. 17. 00:30
Úgy vannak nevelve. Alap elvárás, hogy a nő legyen komoly, a nő ne lazítson annyit, a nő ne igya le magát és ne fújja ki a taknyot az orrából a levesbe. Ne lógjon az orrából ittasan a takony, mikor elalszik a WC-n fosva, kevésbé legyen őrölt, szóval vegye komolyan az életet. Nem csinálhat annyi vicces dolgot, mint egy férfi, nem megszokott...blabla
2012. okt. 17. 01:16