Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lassan egy éve nincs barátnőm!...

Lassan egy éve nincs barátnőm! Hiába próbálkozok nem kellek senkinek. Lehet hogy fel kéne adnom?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 18:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A következőt tenném a helyedben: nem akarnék görcsösen nőt, hanem egyszerűen csak jól érezném magam, élném az életem, olyan dolgokkal foglalkoznék, amik érdekelnek. És eközben eljárnék olyan helyekre, ahol ismerkedni is lehet (buliba, közösségbe, akárhova), nyitott szemmel járva!

Engem nőként iszonyúan el tud riasztani, ha azt érzem, hogy ennek a pasinak már nagyon kéne valaki... ilyenkor úgy érzem, nem nekem szól az érdeklődés, hanem mindegy neki, csak legyen már valaki... de ha azt látom, hogy jól érzi magát és teljes az élete, akkor sokkal könnyebben felkelti az érdeklődésem. (Tudod, ez olyan dolog, mint a bank: akkor kapsz hitelt, ha bebizonyítod, hogy nem vagy rászorulva. ;) )

2015. jan. 24. 18:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Biztos te nem vagy magányos!Akkor tudnád milyen rossz érzés hogy nem kellesz senkinek.
2015. jan. 24. 18:43
 13/17 anonim válasza:

a hozzáállásoddal baj a van. nem kell erőltetni.

mindenkinek számít a külső. nem tudjuk hogy nézel ki, de lehet, hogy valamit kezdeni kellene egy kicsit magaddal.

aztán a belső, a negatív kisugárzásod kihat és a környezeted megérzi.

és pasiként valjuk be neked kell felszedni a lányokat, szóval, nem árt, ha jó a beszélőkéd. De ha azzal állsz nekik, hogy milyen szerencsétlen vagy nem fog működni.

Mi lányok szeretjük, ha egy férfi férfi, ha karizmatikus, határozott és nem csak sajnáltatja a neten magát, h jajj nincs barátnőm. Tegyél érte !!!

L 27

2015. jan. 24. 18:54
 14/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam de nem sikerült.Csak a kudarc
2015. jan. 24. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Lassan 25 éve nincs.... azért még ne vágd fel az ereid szerintem.
2015. jan. 24. 20:50
 16/17 A kérdező kommentje:
pedig akkor nem szenvednék ennyit!
2015. jan. 24. 21:08
 17/17 anonim válasza:

4chan.org

Amúgy meg nézd meg az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet. Oké, csak egy film, de előbb utóbb mindenki megtalálja azt akivel neki le kell élnie az életét. :)

2015. jan. 24. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!