Lányok ha nem vagyok kigyúrva mert rohadtul nincs kedvem
kondipatkánykodni, akkor nem is kellek senkinek?
Figyelt kérdés
ne gyertek azzal hogy csak a plázacicáknak kellenek az olyanok, 100%-ig mindnek egy féle pasi kell, amilyen én nem vagyok, várjak még vagy akasszam fel magam?
A stílusod miatt haver mert nem tudod mit jelent a testépítés csak pofázni ami mindig könnyebb mint étrendet tartani és elmenni edzeni..
2014. dec. 30. 16:03
2/11 anonim válasza:
Kondipatkány? Gratulálok... inkább akaszd fel magad.
2014. dec. 30. 16:03
3/11 A kérdező kommentje:
az étrendemmel nincs baj, de nincs kedvem súlyokat emelgetni, illetve próbálkoztam az egésszel, de baromi unalmas... inkább csinálok olyasmit amit szeretek, és nem azon kattogok hogy megfeleljek másoknak
2014. dec. 30. 16:05
4/11 anonim válasza:
Akkor felelj meg magadnak. Ne másoknak -.-
Amúgy nagyon nem leszek kondipatkány attól ha edzel....úristen..akaszd fel magad igen.
2014. dec. 30. 16:06
5/11 anonim válasza:
Ha minden lánynak csak az ilyenek kellenek, akkor viszont nem lenne egyszerűbb neked is kigyúrnod magad? Vagy jobb inkább irigykedni és fröcsögni a kondipatkányokra?
2014. dec. 30. 16:06
6/11 anonim válasza:
Nem kell konditerembe járnod, ha csak a csajoknak akarsz tetszeni. A saját egészséged érdekében tedd, és egyébként sem árt egy kis mozgás. Sokan kicsit félreértelmezik azt, ha valaki többet ad magára. Tapasztalatból írom, hogy amíg otthon tunyultam, sokkal hamarabb kifáradtam egy tök egyszerű tevékenységtől is. Nagyjából év elejétől edzeni kezdtem, nem komolyan, csak úgy lazán, le is adtam 7-8 kilót, és sokkal jobb alakom lett, emellett jobban bírja a testem a fizikai munkát is.
2014. dec. 30. 16:07
7/11 anonim válasza:
Bocsi. Haverjaim szórakoznak. Nem én írtam az előző választ.
Szerintem amúgy nehogy felakaszd már magad ennyiért. Úgyis mindenki megtalálja az igazit, szóval várj te is az igazira. Valaki majd olyannak fog szeretni amilyen vagy:)
És tényleg bocsi az előbbiért. Haverjaimat leütöm:D
2014. dec. 30. 16:08
8/11 anonim válasza:
Nem muszáj konditerembe járnod, a mozgásnak számos formája van. Pl. ha van kedved, bringázhatsz is. Én nagyon szeretek. Emellett saját testsúllyal szoktam itthon edzeni. Egy ajtótokba szerelhető húzódzkodó rúd 1500-2000 Ft. Olyat válassz, amihez tényleg kedved van. Sok embert ismerik, akinek nem kondizás által lett/van barátnője.
2014. dec. 30. 16:13
9/11 anonim válasza:
Nekem egy pasim se volt még "kondipatkány".
Az ilyet meg szerintem magadért kéne tenni,azért hogy jobban érezd magad,nem azért,hogy a csajoknak begyere..
2014. dec. 30. 16:14
10/11 anonim válasza:
Szerintem elég gáz hogy egy sportot cikizel.
Ennyi erővel mondhattad volna hogy még nem akarok focib*zi sem lenni vagy akár szutyok MMA-s (akik ezeket űzik elnézést kérek csak példának szántam).
Az hogy neked semmit nincs kedved csinálni azért miért a nőket vádolod? Senki nem mondta hogy kondizz de a mozgástól még senki nem lett beteg.
Szerintem ez a stílus amiben fogalmaztál téged jellemez és így soha nem lesz barátnőd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!