Miért, csak barátként gondoltok? Arra a srácra, aki kedves nem bunkó, nincs kigyúrva, de nem is gizda. Lesi akár minden szavatokat, és nem vág bele a szavadba, figyel rád. Ilyen pasinak van egyáltalán esélye, hogy több is legyen barátnál?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:08
1/15 anonim válasza:
Nekem pont az ilyen fiúk tetszenek.
Hány éves vagy?
2/15 anonim válasza:
Ha ezek mellett férfiként viselkedsz (elhívod randira, megöleled stb), akkor fognak máshogy is gondolni rád, nem csak barátként.
3/15 A kérdező kommentje:
van egy érzésem, hogy te fiatal vagy. Én 27.
2014. szept. 9. 19:11
4/15 Költőnő? válasza:
engem két hónapja pont egy ilyen srác fogott meg és rabolta el a szívem. Szóval mi a kérdés?
5/15 anonim válasza:
Mert nem tetszenek a másiknak a feromonjaid... és az arcberendezésed.
Nem a személyiségeddel van a gond, de szerintem azt hiszed magadról, "jó fiú" vagy és nőt /érdemelsz/. De ez nincs így. Nem attól leszek valaki, hogy nőd van. És a női nem sem csak a férfiaknak lett kitalálva.
6/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerencsés a srác, és te is! ;)
2014. szept. 9. 19:14
7/15 anonim válasza:
Mert unalmas, ezt te is tudod. A legtöbb nőnek izgalom kell. Persze nem mindnek és ezeket különben is lehet ellensúlyozni.
8/15 A kérdező kommentje:
unalmas? Miért, ha bunkózok vele, vagy belevágok a szavába, az izgalmas?
2014. szept. 9. 19:17
9/15 anonim válasza:
tudod, h izgalmasabb az, aki megveri a nőt meg megcsalja és szarba sem veszi változz legyél ilyen, különben sose lesz nővel dolgod!
10/15 Költőnő? válasza:
igen, de megtanultam értékelni. Voltak rossz döntéseim nekem is, bár azért nem olyan durvák. Ne a csitrik között keress. Ott kevés ténylegesen értelmes akad, tisztelet ezúttal is kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!