Miért, csak barátként gondoltok? Arra a srácra, aki kedves nem bunkó, nincs kigyúrva, de nem is gizda. Lesi akár minden szavatokat, és nem vág bele a szavadba, figyel rád. Ilyen pasinak van egyáltalán esélye, hogy több is legyen barátnál?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 19:08
11/15 A kérdező kommentje:
hát az a baj, hogy bárhova nézek, csitriket látok. Aki meg "normális" lenne, már van pasija. Majd kitalálok valamit. Köszi a biztatást utolsó hozzászóló.
2014. szept. 9. 19:23
12/15 anonim válasza:
Nem ennyin múlik, vagy érzek valamit vagy nem. Ha nincs ott az az érzés bennem, amiből több is alakulhat, lehetsz te akármilyen, nem lesz semmi.
Jólesik az odafigyelés, törődés, de nem akarok unatkozni se (mondjuk én amúgy is mozgalmasan igyekszem élni, amennyire lehetőségem van rá).
13/15 anonim válasza:
Ennél már csak az a rosszabb, mikor megosztja veled a pasiügyeit. Meg nálad jobb pasikra mondja, h nézd már hűű de csúnya. Akkor rólad mit gondolhat(rólam)? Rá se merek gondolni. Csak nem akar megbántani, mert hisz barátok vagytok
14/15 anonim válasza:
Ezer meg egy oka lehet. Amiket leírtál, csak részletek egy emberből. Ettől még lehet szimpatikus is, nem is. Megérthetjük egymást, vagy nem. Találhatjuk egymást vonzónak, van taszítónak, rokonszenvesnek, ellenszenvesnek.
Az összes férfi, aki eddig érdeklődött irántam kedves és figyelmes volt velem, mégis csak egybe szerettem bele közülük.
15/15 anonim válasza:
Ismerek egy-két roppant szép viselkedésű, figyelmes fiút, akik úgy egyébként rohadt igénytelenek, büdösek és rondák (jó, nem feltétlenül vonatkozik mind mindre). Ha az összkép jó, akkor tényleg csak marhaságokban hiszel, és akaratlanul is aszerint cselekszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!