Arcformára, testalkatra és magassában hasonlítok a 17 éves Justin Bieber höz, ez jó dolog vagy hátrány itt magyarországon? (és kb annyira is vagyok kigyurva)
Nekem is kisfiús arcom van és kb. olyan mint Justin Biebernek. De én magasabb vagyok (197 cm) és izmosabb testalkatú. Igaz, a hajam meg megint olyan, mint Justin Biebernek.
Tegyük hozzá: Justin Bieber genetikailag alapvetően jóképűnek számít. Oké, nem azok a nők vonzódnak hozzá, akik a kopasz, kigyúrt, durván férfias férfiakra buknak. Sőt, neki magának bu-.zis a viselkedése, szar a zenéje, stb. - De attól te vagy én még nem vagyunk ilyenek.
Én 21 vagyok és mivel eléggé kisfiús, de jóképű, ezért főleg a 15-18 éves lányoknál van sikerem. Neked is mindig a nálad fiatalabbaknál kellene próbálkoznod.
Illetve egy másik tanács az, hogy kezdj el gyúrni, sportolni vagy testedzni, hogy azért alapvetően te is minél sportosabb, izmosabb legyél.
Lany vagyok es sztem vicces ahogy kinez justin
osszevan szakadva semmi ferfiassag..nem is ertem mi tetszik a tobbi lanynak benne..ja es nem 17 eves es nincs kigyurva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!