Lassan egy éve nincs barátnőm! Hiába próbálkozok nem kellek senkinek. Lehet hogy fel kéne adnom?
Ahahahah, nekem 3 éve nincs, de nem is erőltetem, meg nem is szeretnék annyira, amíg nincs semmi pénzem. :)
Mindennek eljön az ideje, csak ne erőltesd nagyon, meg ne "fűzz" egyszerre öt csajt, mert úgy vettem észre, annál kisebb az esély. Próbálj meg egyet, aztán ha az nem, akkor hagyd, és keress másikat, ha az sem, akkor másikat... De mindig egyre koncentrálj. :)
"Mindennek eljön az ideje, csak ne erőltesd nagyon, meg ne "fűzz" egyszerre öt csajt, mert úgy vettem észre, annál kisebb az esély. Próbálj meg egyet, aztán ha az nem, akkor hagyd, és keress másikat, ha az sem, akkor másikat... De mindig egyre koncentrálj. :)"
Egy olyan ember tanácsa akinek 3 éve nincs nője...
Szerintem pont hogy minden csajra rá kell mászni, mert úgyis tök logikátlan dolgok alapján gondolják hogy akarnak-e járni vagy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!