Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha senkinek sem...

Mit tegyek, ha senkinek sem kellek?

Figyelt kérdés
Szerintetek több esélyem lenne, ha oda mernék menni a lányokhoz?
2015. jan. 13. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp
2015. jan. 13. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Elég hülye kérdés :D Hogy akarsz valamit is ha csak a távolból kémleled? :D
2015. jan. 13. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Veled is az a baj, mint a legtöbb fiúval: várják h a sültgalamb a szájukba repüljön. Azért a galambért először meg kéne dolgozni ;)
2015. jan. 13. 22:04
 4/8 anonim ***** válasza:
ja menj már oda:)
2015. jan. 13. 22:06
 5/8 anonim válasza:

Biztosan :D Ne próbálkozz azzal mint a többi szánalmas fiú aki facebookon ír rá lányokra...

Szerintem minden puncival rendelkező lény nevében mondhatom, hogy bizony jobban díjazzuk azt, ha egy srácnak van bátorsága odamenni egy lányhoz.

2015. jan. 13. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem is kérdés, légy bátor vegyél egy mély lélegzetet és beszélgess ;)
2015. jan. 13. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
#5: Nekem minden máshoz van bátorságom, mert egy tökös gyerek vagyok. Egyetlen hibám ilyen szempontból, hogy sosem merek oda menni egy csajhoz. Most akkor én bátortalan lennék csak ezért?
2015. jan. 13. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Én sem kellek senkinek sem, de én a külsőm miatt. Nagyon ronda vagyok, szóval hiába próbálkozom, mindig visszautasítás a vége. Erre készülj fel, ha odamész egy lányhoz, hogy nagy valószínűséggel lekoptat, ha csak nem vagy nagyon helyes. De amúgy tényleg nem nagy kunszt odamenni, csak szoktasd magad a helyzethez. Aztán belejössz. De ha nem vagy egy adonisz sokra nem mész az élőben való ismerkedéssel. Úgy tapasztalom, a net sokkal jobb terep, főleg ha az elején nem mutatsz képet. Mivel én nagyon ocsmány vagyok, ezért így legalább egy ideig el tudok beszélgetni csajokkal.
2015. jan. 13. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!