Mit tegyek, ha senkinek sem kellek?
Figyelt kérdés
Szerintetek több esélyem lenne, ha oda mernék menni a lányokhoz?2015. jan. 13. 22:01
2/8 anonim válasza:
Elég hülye kérdés :D Hogy akarsz valamit is ha csak a távolból kémleled? :D
3/8 anonim válasza:
Veled is az a baj, mint a legtöbb fiúval: várják h a sültgalamb a szájukba repüljön. Azért a galambért először meg kéne dolgozni ;)
5/8 anonim válasza:
Biztosan :D Ne próbálkozz azzal mint a többi szánalmas fiú aki facebookon ír rá lányokra...
Szerintem minden puncival rendelkező lény nevében mondhatom, hogy bizony jobban díjazzuk azt, ha egy srácnak van bátorsága odamenni egy lányhoz.
6/8 anonim válasza:
Nem is kérdés, légy bátor vegyél egy mély lélegzetet és beszélgess ;)
7/8 anonim válasza:
#5: Nekem minden máshoz van bátorságom, mert egy tökös gyerek vagyok. Egyetlen hibám ilyen szempontból, hogy sosem merek oda menni egy csajhoz. Most akkor én bátortalan lennék csak ezért?
8/8 anonim válasza:
Én sem kellek senkinek sem, de én a külsőm miatt. Nagyon ronda vagyok, szóval hiába próbálkozom, mindig visszautasítás a vége. Erre készülj fel, ha odamész egy lányhoz, hogy nagy valószínűséggel lekoptat, ha csak nem vagy nagyon helyes. De amúgy tényleg nem nagy kunszt odamenni, csak szoktasd magad a helyzethez. Aztán belejössz. De ha nem vagy egy adonisz sokra nem mész az élőben való ismerkedéssel. Úgy tapasztalom, a net sokkal jobb terep, főleg ha az elején nem mutatsz képet. Mivel én nagyon ocsmány vagyok, ezért így legalább egy ideig el tudok beszélgetni csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!