Miert nem kellek senkinek pedig szivbol tudok szeretni 19L?
Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok,es evek ota szingli vagyok..pedig csinos vagyok,okos is nem egy bekepzelt liba..akiket eddig szerettem azokat a fiukat tiszta szivbol szerettem egyszer sem hagytam volna el semelyiket,megis mindenki engem hagy el. Meg mielott barmit is gondolnatok szuz vagyok.joszivu vagyok midenkivel aki a baratom/baratnom es akit szeretek azt tenyleg szeretem es tudjak hogy lehet ram szamitani mert mindig segitek.Joszivu is vagyok,sokszor adomanyoztam kulonbozo szervezeteknek,gyerekeknek is. Ez az egesz lehet hogy ugy jon le hogy magam fenyezem/sajnaltatom.pedig nem,csak leirom amit erzek.magam korul mindig boldog parokat latok,a legjobb baratnommel meg eggyutt szomorkodunk hogy az ilyenek mint mi miert nem erdemelnek boldogsagot,szeretetet.nagyon faj ez evek ota,engem egesz eletemben csak bantottak megsem lettem agressziv.remelem nem csak bantasokat kapok mar itt is,sokat kaptam mar az elettol.
Hát ezt én is kérdezhetném. már szorul a gyomrom az idegtől..
pedig titkon mindig álmodozok a nagy Őről :)
2014. dec. 4. 20:58
3/18 PearlDiver válasza:
Milyen körökben mozogsz? Ez egyáltalán nem mindegy. Lehet, hogy a hozzád való srácokkal eleve nem is találkozol. Vagy csak nem veszed észre a titkos imádóidat.
2014. dec. 4. 20:58
4/18 anonim válasza:
Az még sajnos nem elég, hogy szívből tudsz szeretni. Ez csak akkor ér valamit ha találsz magad mellé olyat aki meg is érdemli és viszonozza különben semmit se ér. (tapasztalat).
Amit leírtál mind szép és jó, ez alapján nem tudom miért nem kellesz "senkinek".
2014. dec. 4. 20:59
5/18 anonim válasza:
Fáj a szívem gyógyítani nem lehet
Majd meggyógyít aki szívből megszeret
Majd meggyógyít a kopo-r-só deszkája
Sej ahogy a föld majd hull rája...
6/18 anonim válasza:
Hol van a de?
7/18 anonim válasza:
Amennyiben nem vagy fiú (mert bevallom, amit olvasok, túl szép ahhoz, hogy igaz legyen :D), akkor ne keseredj, vannak olyanok, akik nagyon is értékelik az ilyen lányokat :)
8/18 anonim válasza:
Őszintén nem tudom, miért. Mindenesetre nem érdemes leragadni a múltbeli élményeknél, a jövő, ha teszel érte, mást fog hozni.
Én egyébként pont ilyen lányokkal ismerkednék szívesen, de azt tapasztalom, hogy ritka jelenség vagytok :)
23/F
9/18 A kérdező kommentje:
Ja meg annyi,hogy en nem dohanyzom es nem fogyasztok. Alkoholt.
2014. dec. 4. 21:00
10/18 anonim válasza:
Akkor én téged kereslek :)
Egyébként tényleg,ugyanigy vagyok,engem eddig csak átvertek,elegem is lett,egy éve nem is próbálkozom egy lánynál sem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!