Miert nem kellek senkinek pedig szivbol tudok szeretni 19L?
Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok,es evek ota szingli vagyok..pedig csinos vagyok,okos is nem egy bekepzelt liba..akiket eddig szerettem azokat a fiukat tiszta szivbol szerettem egyszer sem hagytam volna el semelyiket,megis mindenki engem hagy el. Meg mielott barmit is gondolnatok szuz vagyok.joszivu vagyok midenkivel aki a baratom/baratnom es akit szeretek azt tenyleg szeretem es tudjak hogy lehet ram szamitani mert mindig segitek.Joszivu is vagyok,sokszor adomanyoztam kulonbozo szervezeteknek,gyerekeknek is. Ez az egesz lehet hogy ugy jon le hogy magam fenyezem/sajnaltatom.pedig nem,csak leirom amit erzek.magam korul mindig boldog parokat latok,a legjobb baratnommel meg eggyutt szomorkodunk hogy az ilyenek mint mi miert nem erdemelnek boldogsagot,szeretetet.nagyon faj ez evek ota,engem egesz eletemben csak bantottak megsem lettem agressziv.remelem nem csak bantasokat kapok mar itt is,sokat kaptam mar az elettol.2014. dec. 4. 20:55
11/18 anonim válasza:
osztom a 8. hozzászóló véleményét. A normális fiúk az ilyen lányokat keresik. 24 f
12/18 anonim válasza:
Mert tudat alatt azokra a fiúkra buksz, akik nem becsülnek meg és otthagynak. Mondjuk ezzel a legtöbb nő így van.
13/18 anonim válasza:
Nem divat a mai világban a jószívűség, a legtöbben önzőek.
Előbb vagy utóbb viszont lesz, aki majd tud értékelni.
19/L
14/18 anonim válasza:
Sajnos teljesen átérzem. A legtöbb srácnak nem az ilyen lányok kellenek, akik tényleg szeretni tudnának.
19/L
15/18 anonim válasza:
Ha már itt tartunk a legtöbb lánynak se az ilyen srácok kellenek. :_D
16/18 anonim válasza:
Nektek is össze vissza kamuzik ez a f%reg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!