Regiztem a chat.hu oldalra. Senkinek nem irtam még, pár órára rá ezt kaptam, egy külföldi nőnek magát kiadó felhasználótól? Szeritetek ez kamu?
Figyelt kérdés
Szia,
A profil nagyon vonzó.
Bocsánat én szegény nyelv.
Én értékelem nyit a kapcsolatot Önnel, és remélem, hogy egy nagyszeru mérkozésen.
Én egy egyszeru hölgy 30 éves, én csak elkészült az orvosi egyetemen, mint a sebészeti orvos.
Szükségem van egy ember, aki oszinte, egyszeru és komoly a jövorol és a szeretet az élet.
Nem akarom, hogy valaki szakítani az én érzékeny szív.
Ha az egyik beszélek, nyugodtan el nekem közvetlenül.
Mesélj többet Önrol, és küld uj képeket az én e-mail címét:
drgi2015@hotmail.com
Köszönöm.
Grace
2015. jan. 21. 09:09
1/9 anonim válasza:
Ott igazából normális ember már nagyon nincs... szóval 99% hogy igen.
2/9 anonim válasza:
Ne válaszolj!! Ezek adat halászok!!!
3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is :-) Köszi
2015. jan. 21. 09:13
4/9 anonim válasza:
Szánalmas adathalászati kísérlet :)
5/9 anonim válasza:
Igy van! Ezeket töröld megnyitás nélkül!
Ahogy emlitették. Adathalászat, lehúzás!
Ha van kém, ill. robot keresőd érdekes dolgokat találsz!
6/9 anonim válasza:
Hát, ha egyből nem vágtad hogy ez kamu, akkor legyél sokkal gyanakvóbb. A virtuális világban rengeteg dolog nem az aminek hiszed. Ez meg szerintem nem csak egyszerű adathalászat, hanem durva lehúzás akart lenni.
7/9 anonim válasza:
Majd pénzt fog kérni tőled valami afrikai néger megsegítésére. Minden társkeresőn küldenek ilyeneket. Sajnos vannak olyanok, akik ezt be is veszik.
8/9 anonim válasza:
Ez egy tipikus nigériai csaló. Előbb-utóbb ki akarja majd csalni a pénzedet valami trükkel. Velem már olyan is előfordult, hogy meghirdettem egy 43-as és egy 44-es méretű kerékpáros cipőt egy kerékpáros apróhirdető oldalon. Nem sokkal később válaszolt egy idős fickó Londonból, aki azt mondta, hogy megvenné mindkettőt a Nigériában élő lányának! Vágod, két különféle méretet, jah és 44-es cipőt egy lánynak!!:)) Mivel kíváncsi voltam mi a trükk, ezért belementem a játékba. Végül küldött egy hamis átutalási igazolást, miszerint a tranzakció megtörtént, de több nap mire a számlámra kerül a pénz. Ez nemzetközi átutalásnál valóban így van. Abban reménykedett, hogy közben elküldöm a cipőt.:)) Csak azt nem tudom mit kezdett volna egy speciális kerékpáros csukával, amiben még járni sem lehet:))
9/9 anonim válasza:
De érdekes hogy minden színesbőrű orvosi egyetemre jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!