Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fb-on egész alakos, cicivillan...

Fb-on egész alakos, cicivillantós képet raktam profilképnek amin szét vagyok sminkelve. Dőlnek a pasik. Fiúk, nektek tényleg csak ennyi kell?

Figyelt kérdés

Az eddigi képemen szolid ruhábban enyhe sminkel mosolyogtam, eddig évente 1 srác írt rám ismerkedési céllal, most meg naponta vagy 50en... És az a szomorú, hogy nem csak idióták, egy csomó teljesen értelmes közülük. Tényleg csak ennyi kell a normális pasiknak is? :/ Egy jó kis r.bancos fotó? Ráadásul nem csak megdönteni akarnak.

20/l

2015. jan. 23. 19:59
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Rám a szolid, visszafogott lányok sokkal nagyobb hatást gyakorolnak.
2015. jan. 24. 00:51
 42/45 anonim ***** válasza:
74%

"szerintem életed párját te nem a facen, én meg nem a társkeresőn fogjuk megtalálni..:)"

persze hogy nem, mert azokat akik normálisan irnak, semmi utalást nem tesznek szexre, azoknak meg nemis válaszoltok soha semmit.... 100-ból legalábbis 80 nem válaszol soha...

2015. jan. 24. 01:21
 43/45 anonim ***** válasza:

42-es nagyon jól megmondta.

A nagy dumás, lerohanó alakok bemásznak a képetekbe és még csak észre sem veszitek az olyanokat, akiknek nem csak arra kellenétek.

A normális, illemtudó nem nagyképűeket még csak észre sem veszitek, mert ők kiszorulnak a látóteretekből a visszahúzódásuk miatt. Pedig rengeteg az olyan egyedülálló pasi, akik nem csak egy betömni való lyukat látnak bennetek. Igenis vannak normális fiúk akik komoly párkapcsolatot szeretnének, csak teret kellene nekik hagynotok. 25F

2015. jan. 24. 09:09
 44/45 A kérdező kommentje:

olyan kis aranyosak, akik irkálták nekem itt és privátban is, hogy hol a link, így nem tudnak véleményt mondani... :D nem is kértem. kisfiúk, verjétek másra :)

köszönöm a válaszokat! :)

2015. jan. 24. 10:33
 45/45 anonim ***** válasza:

azért végtelen naivságra vall hogy ezt a kérdést kiírtad. igen, a férfiak így működnek, még a 3szor doktoráltak is.

aki az ellenkezőjével hiteget az a) csak meg akar dugni b) olyan hülye h még maga is elhiszi, hogy a biológia törvényeit felrúgva, neki nem számít h egy nő NŐ-nek nézzen ki

És igen ha ennyi inger éri az embert gondolok itt tv filmekre magazinokra az igény eltolódik. A középkorban elég volt a szép visszafogott női ruha, mert akkor már az is nagy szám volt. Manapság viszont megnőtt a vizuális igény, az a vonzó ha egy csaj "dögös", vagyis magas tűsarkú, extra miniszoknya, feszülős ruci, csillogós bőr cuccok, erős smink, vörös rúzs, hosszú műkörmök stb. Sokan le fognak hurrogni, hogy pedig nem, nekik nem jön be a smink... DE. Csak érdemes megnézni, hogy egy szórakozóhelyen kikhez mennek oda a fiúk. Ha egymás mellett van egy sminkelt és egy nem sminkelt testre hasonló csaj akkor az összes férfi a sminkelt csajt bámulja meg. Mert egyrészt feltűnőbb, másrészt az alapozótól egészségesebbnek látszik.

24/F

2015. jan. 24. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!