Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fb-on egész alakos, cicivillan...

Fb-on egész alakos, cicivillantós képet raktam profilképnek amin szét vagyok sminkelve. Dőlnek a pasik. Fiúk, nektek tényleg csak ennyi kell?

Figyelt kérdés

Az eddigi képemen szolid ruhábban enyhe sminkel mosolyogtam, eddig évente 1 srác írt rám ismerkedési céllal, most meg naponta vagy 50en... És az a szomorú, hogy nem csak idióták, egy csomó teljesen értelmes közülük. Tényleg csak ennyi kell a normális pasiknak is? :/ Egy jó kis r.bancos fotó? Ráadásul nem csak megdönteni akarnak.

20/l

2015. jan. 23. 19:59
1 2 3 4 5
 31/45 Kurtz Bickle ***** válasza:

Komoly kapcsolatra nem a cicivillantós, szétsminkelt nők kellenek. Ébredjen fel, kisasszony!

Amúgy meg pár napja volt itt egy kérdés, ami ennek az ellenkezőjéről szólt: Tinderen nem volt sikere a srácnak csak úgy az arcával, de aztán felrakott egy olyan képet, amin a kidolgozott felsőtestén van a fókusz (az arca itt ki volt takarva), és máris mentek rá a pipik.

2015. jan. 23. 20:36
 32/45 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell "rbancnak" lennem, így is sokan megszólítanak. Na erre ki mit mond? Vegyek burkát?
2015. jan. 23. 20:36
 33/45 anonim ***** válasza:
Ha tényleg komoly kapcsolatot akarnak tőled, akkor addig vajon miért nem mondták ezt meg neked, amíg ki nem raktad magadról azt a képet? Ezzel a szöveggel akarnak a bizalmadba férkőzni. Megkapnak, talán még néhány alkalom lesz, aztán szépen tovább állnak. 25f
2015. jan. 23. 20:39
 34/45 anonim ***** válasza:
Én csak azt látnám, hogy milyen jó ku*rva megdugom és otthagyom a genyóba.
2015. jan. 23. 20:40
 35/45 anonim ***** válasza:
Ha nem linkeled a képet,nem tudok véleményt mondani!Meg milyen az a ribis kép?
2015. jan. 23. 20:47
 36/45 anonim ***** válasza:

pasi vagyok, először is, 2x voltam társkeresőn: volt egy szolidabb kép, egy másikon egy partikép, és akkor többen rámnéztek.

Nem, nem csak ennyi kell... de egy lány öltözködése jelzésértékű nekünk.

2015. jan. 23. 21:03
 37/45 anonim válasza:
R**anc vagy....ügy lezárva!!
2015. jan. 23. 21:26
 38/45 anonim ***** válasza:
Hah, ez egy érdekes kérdés. De nekem van egy jobb..:D én egy társkeresőn vagyok fent és tök szolid képekkel, rengetegen írnak és minden második csávó kb. nyíltan bepróbálkozik..pedig esküszöm semmi kihívó nincs a képeken,nem egész alakosak és többnyire csak a fejem látszik rajtuk, és alig van rajtam smink, sőt van olyan, amelyiken nincs is..Mégis ugyanez a reakció..Szerintem a kisugárzástól függ az egész..nekem már egy csomó pasi írta, hogy valamiért szexinek talál..és ez ugrik be nekik egyből. Valószínűleg veled is ez lehet a helyzet, és erre még rá is tesz egy lapáttal a kivillanó mell, meg az erős smink..Szerintem ne foglalkozz ezzel, én sem leszek lelkibeteg, mert minden második srác szexelni akarna, és alig akad egy, aki komolyan vesz, vagy értelmesen el lehet vele beszélgetni. szerintem életed párját te nem a facen, én meg nem a társkeresőn fogjuk megtalálni..:) Viszont a fiúk tényleg ilyenek, kevés olyan férfival találkoztam, aki egy nőbe a belseje miatt szeretett volna bele, fontos nekik a külső, de ez nem is baj szerintem feltétlenül, el kell fogadni, hogy így működnek.. :)
2015. jan. 23. 22:28
 39/45 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem érdekel a profilképed, sem a külsőd, a belsőd alapján is max. barátság szintjén érdekelnél. Az mondjuk tény és való, hogy hála égnek nem vagyok normális.
2015. jan. 23. 23:41
 40/45 anonim ***** válasza:
Ha élőben találkoznál velük,lenne nagy meglepi:DDD
2015. jan. 24. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!