Társkeresőkön miért kell sok lánytól kikönyörögni egy (egész alakos) képet?
De, lehet igaza van de akkor sem kell őketígy lealacsonítani. Ahhoz, hogy valaki lefogyjon kell megfelelő motiváltság. Lehet eddig nem volt kiért, vagy miért lefogynia...Az már más dolog, hogy ezt nem merik bevállalni előtted, ez valóban hiba. De ismétlem, nem ad okot az efféle beszédre. Ja és félre értés ne essék, nekem nincsenek súlyproblémáim, mielőtt ezzel jönne valaki. :)
/L
Ha valaki ismerkedni akar, akkor beszélget.
Ha valaki szimpatikus, akkor találkozik.
Tudom, hogy sokan kép alapján szelektálják, hogy kivel érdemes egyáltalán szóbaállni, pedig ezen túlmenően is vannak ám értékek...
Én pl. még képcsere előtt szeretek elbeszélgetni kicsit, mert olyannal garantáltan nem fogok találkozni, akivel nincs közös témánk. Ez például fontosabb, mint a kép. Szerintem. És ha valaki 5 perc után már képet kér, azzal nem is folytatom a beszélgetést, mert - ahogy fentebb írták - nem húspiacon vagyunk. Ha valaki csak külső alapján dönti el, hogy beszélgetni akar-e, arra én nem vagyok kíváncsi. (És nem, nem vagyok se ronda, se kövér, csak nem érzem magam árucikknek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!