Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön miért kell sok...

Társkeresőkön miért kell sok lánytól kikönyörögni egy (egész alakos) képet?

Figyelt kérdés
Komolyan meghibbanok. Ez egy alap dolog szerintem, erre fel sok lánynak könyörögni kell, hogy mutassa már meg, hogy néz ki valójában. Az ilyenek mit várnak, vagy hisznek?
2014. ápr. 12. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
mert szégyellik a külsejüket, valamint hülyék
2014. ápr. 12. 18:35
 2/16 anonim ***** válasza:
47%
kövér kis disznók
2014. ápr. 12. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
40%
Azt a rohadt de bunkó vagy 2!
2014. ápr. 12. 18:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Titokban abban bíznak, hogy az élet nem csak egy nagy húspiac! Érzik, hogy ezáltal árucikké silányodnak.
2014. ápr. 12. 18:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs igaza? Ha nem lenne takargatnivalója, akkor minimum tölt fel magáról képet, ha ismerkedni akar.
2014. ápr. 12. 18:44
 6/16 anonim ***** válasza:

De, lehet igaza van de akkor sem kell őketígy lealacsonítani. Ahhoz, hogy valaki lefogyjon kell megfelelő motiváltság. Lehet eddig nem volt kiért, vagy miért lefogynia...Az már más dolog, hogy ezt nem merik bevállalni előtted, ez valóban hiba. De ismétlem, nem ad okot az efféle beszédre. Ja és félre értés ne essék, nekem nincsenek súlyproblémáim, mielőtt ezzel jönne valaki. :)

/L

2014. ápr. 12. 18:51
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

Ha valaki ismerkedni akar, akkor beszélget.

Ha valaki szimpatikus, akkor találkozik.

Tudom, hogy sokan kép alapján szelektálják, hogy kivel érdemes egyáltalán szóbaállni, pedig ezen túlmenően is vannak ám értékek...

Én pl. még képcsere előtt szeretek elbeszélgetni kicsit, mert olyannal garantáltan nem fogok találkozni, akivel nincs közös témánk. Ez például fontosabb, mint a kép. Szerintem. És ha valaki 5 perc után már képet kér, azzal nem is folytatom a beszélgetést, mert - ahogy fentebb írták - nem húspiacon vagyunk. Ha valaki csak külső alapján dönti el, hogy beszélgetni akar-e, arra én nem vagyok kíváncsi. (És nem, nem vagyok se ronda, se kövér, csak nem érzem magam árucikknek.)

2014. ápr. 12. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
30%
Mert ducik és mellette még elvárják, hogy minden jó pasi a ducikat szeresse.
2014. ápr. 12. 18:54
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Szerintem te már magadban megválaszoltad a kérdést, és úgysem tudunk befolyásolni. Meggyőződésed, hogy azért nem tesznek fel képet, mert takargatnivalójuk van. Szerintem meg a társkereső nem rabszolgapiac, ahol az a cél, hogy alaposan megszemléld az árut. Ha szexpartnerkeresőről van szó, akkor értem a problémát, de ha társat keresel, akkor legyenek már más szempontok is...
2014. ápr. 12. 18:55
 10/16 A kérdező kommentje:
7: álszent vagy nagyon. Szóba nem állsz azokkal, akik nem tetszenek neked. Sőt, tuti még csak nem is válaszolsz a leveleikre...
2014. ápr. 12. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!