Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Társkeresőkön miért kell sok...

Társkeresőkön miért kell sok lánytól kikönyörögni egy (egész alakos) képet?

Figyelt kérdés
Komolyan meghibbanok. Ez egy alap dolog szerintem, erre fel sok lánynak könyörögni kell, hogy mutassa már meg, hogy néz ki valójában. Az ilyenek mit várnak, vagy hisznek?
2014. ápr. 12. 18:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok mint a 7-es. Addig nincs kép, amíg nem beszélgetünk. Ha leszűrtem a srác gondolkodásmódját, intelligenciaszintjét és lelkivilágát, utána már érdekel a külseje is. A sajátomat sme küldöm el addig, amíg ő nem érdekel olyan szinten, hogy érdekeljen az övé. Ne ez alapkán vonzódkon hozzám. Egy ostoba, buta hisztigépre nem vagyok kiváncsi, hiába néz ki jól.
2014. ápr. 12. 19:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
# 10: Jelenleg olyasvalakivel van kapcsolatom, akivel fél év levelezés után, képcsere nélkül találkoztunk. Egyéb kérdés?
2014. ápr. 13. 19:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Buták vagytok.
2014. ápr. 14. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A prostioldalakon mindenkinek van egész alakos képe, és ott nem kell tolerálnod mások véleményét, érveit, érzéseit. Fizetsz és azt kapod, amit akarsz! Másfajta ismerkedéshez azonban elengedhetetlen az empátia, a tolerancia, mások megértése és elfogadása. Tudod, nem mindenki köteles úgy gondolkodni, ahogy te! És amíg ezt nem vagy képes elfogadni, addig maximum fizetős szexre van esélyed.
2014. ápr. 14. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem hazudik, aki azt mondja, hogy a külső másodlagos. A különbség az, hogy a férfiak ezt nyíltan vállalják!

29 F

2014. ápr. 24. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan sztem úgy van, hogy van az a külső, ami mindkét nemnél kizáró ok.

Nem kell feltétlenül csúcsformában lenni, de a külső egy előszűrés, egy beugró.

Én kimondom kerek-perec: van olyan nő, aki ha egy angyal és nem hisztis és jó természete, akkor sem kellene, ez van. Amúgy az enyhén telt nők még be is jönnek nekem, inkább az alak számít, meg ha mondjuk olyan nőkről van szó, akik nekem bejönnek, akkor már a kevésbé sárkány mellett hajlandó vagyok dönteni akkor is, ha a sárkány "jobb nő".

2014. ápr. 24. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!