Fb-on egész alakos, cicivillantós képet raktam profilképnek amin szét vagyok sminkelve. Dőlnek a pasik. Fiúk, nektek tényleg csak ennyi kell?
Figyelt kérdés
Az eddigi képemen szolid ruhábban enyhe sminkel mosolyogtam, eddig évente 1 srác írt rám ismerkedési céllal, most meg naponta vagy 50en... És az a szomorú, hogy nem csak idióták, egy csomó teljesen értelmes közülük. Tényleg csak ennyi kell a normális pasiknak is? :/ Egy jó kis r.bancos fotó? Ráadásul nem csak megdönteni akarnak.
20/l
2015. jan. 23. 19:59
2/45 anonim válasza:
Hát látod. És akkor még jönnek, hogy a belső is számít. Álszentek.
5/45 anonim válasza:
Igen, mind agyatlan szexgépek vagyunk, akiknek semmi se szent. Következő!
6/45 anonim válasza:
Ezek után ne csodálkozz, ha a hulladék ír rád.
Ha rendes képes van kint, negyedannyian fognak írni... De azok sokkal jobbak lesznek mint azok a cigányok meg álmenő emberek akiket vonzasz ezzel a "rakd ki amid van" stílussal!
7/45 anonim válasza:
Vicces, hogy az itt válaszoló fiúk is rögtön a képet akarják. :D
8/45 anonim válasza:
Megmutatod a képeket hogy tudjak véleményt mondani?
9/45 anonim válasza:
8-as szerinted a kérdező a képről akar véleményt? Idióta.
10/45 anonim válasza:
Olcsó terméknek sok a vásárlója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!