Fb-on egész alakos, cicivillantós képet raktam profilképnek amin szét vagyok sminkelve. Dőlnek a pasik. Fiúk, nektek tényleg csak ennyi kell?
Az eddigi képemen szolid ruhábban enyhe sminkel mosolyogtam, eddig évente 1 srác írt rám ismerkedési céllal, most meg naponta vagy 50en... És az a szomorú, hogy nem csak idióták, egy csomó teljesen értelmes közülük. Tényleg csak ennyi kell a normális pasiknak is? :/ Egy jó kis r.bancos fotó? Ráadásul nem csak megdönteni akarnak.
20/l
Szerintem fogom magam, és törlöm magam a fb-ról. Remélem, lehet ilyet.
Az egyetlen bajom, hogy rengeteg egyetemi tanulással kapcsolatos dologról is ott értesülök.
Olyan kár, hogy ilyen az emberi természet.
Külső megfog, belső megtart.
Te se jönnél össze akármilyen külsejű pasival !
22/F
Egyetemre jársz, de sok eszed még nincs. Amit Te leírtál, nem a férfiakat minősíti, hanem azokat a férfiakat csupán, akik facebookon ismerkednek. Utóbbi csupán a férfitársadalom kisebb része.
Na, most ha egy férfi facebookon ismerkedik, mi alapján kezdeményezzen? Gondold magad a helyébe. Figyelnéd az egyetemi tanulmányait? Megnéznéd, hány jótékonykodó csoport tagja?
VAGY ESETLEG a vonzó, figyelemfelkeltő képekre mozdulnál?
Legtöbb esetben akkor kihívó egy nő ha pasit akar, nem?
Ha úgy öltözöl fel és kiló sminket is hordasz, az annyit súg a pasiknak "(80% nak)", hogy szabad vagy, talán még kapcsolatot is keresel. Egyértelmű hogy bepróbálkoznak. Ezért volt az, hogy ha csak pulcsiban, smink nélküli képeket töltöttél fel, akkor azt hihették hogy már foglalt vagy, hisz nem is akarsz tetszeni a többi alfának, vagy spontán csak úgy vagy...mint gólyafos a levegőben például.
Vegyünk egy egyszerű példát: Ha elmész barátnőiddel szórakozni akkor is kisminkelitek magatokat,hajatokat belövitek fél kiló vax-al, 2 óra fürdőszoba, másfél óra ruhaválasztás , hisz fontos a jó megjelenés, mert akkor jön a férfi, aki majd megkopogtatja a vállatok vagy meghúzza a hajatok! Stim?!
Én legalábbis így látom. Ha valaki másképp gondolja, kérem javítson ki.
29es.... "milye" uhh, ez fájt :D
biztosan meg is akrnak dugni, de van több közülük, aki komoly kapcsolatot keres :)
nem tudom, miből gondolod, hogy ismered ismeretlenek akaratát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!