Fb-on egész alakos, cicivillantós képet raktam profilképnek amin szét vagyok sminkelve. Dőlnek a pasik. Fiúk, nektek tényleg csak ennyi kell?
Az eddigi képemen szolid ruhábban enyhe sminkel mosolyogtam, eddig évente 1 srác írt rám ismerkedési céllal, most meg naponta vagy 50en... És az a szomorú, hogy nem csak idióták, egy csomó teljesen értelmes közülük. Tényleg csak ennyi kell a normális pasiknak is? :/ Egy jó kis r.bancos fotó? Ráadásul nem csak megdönteni akarnak.
20/l
Az a furcsa, hogy előtte akik írtak, kevésbé értelmes emberek voltak zömében... Most az egyetemeről is egy csomóan irkálnak nekem. Mindenkinek őszintén elmondtam, hogy nem kalandot keresek, de így is akarják..
Nem szeretném belinkelni a képet, szerintem érthető :)
Nem k.rvás kép annyira, a mostanki fb-os viszonyokhoz képest teljesen átlagosnak mondható.
Kíváncsiságból tettem ki, és kicsit elszomorodtam a reakciókat látva.
Én felszínesen ismerkedem igen, az a lány aki jól néz ki megszólitom,ha olyan a helyzet...
Igen ez felszínes dolog, csak én ott hagyom a csába ha az ő felszíne alatt nincs semmi....
De amúgy ne rakj ki ilyen képet... sőt ne is öltözködj/sminkelj így hacsak nem akarsz minden órában más pasit magadon ha meg igen akkor ne face-re hanem a rosszlányokra....
F/27
Kérlek ne zaklassatok privátban a képért. Semmi extra nincs benne. Ha felmentek fb-ra, minden 2. nőismerősötökről van egy rakat ribis kép, még könyörögni sem kell érte, élvezzétek..
Tényleg azon akadtam le igazán, hogy pont nem azok az idióta izomagyú félcigányok írtak... :/ Hanem értelmes, intelligens pasik nagy részben, akik még jól is néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!