Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ő szexi? (srác)

Ő szexi? (srác)

Figyelt kérdés

Kort is légyszíves.

[link]

2015. jan. 22. 08:49
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

# 30 nézd már meg a videót mielőtt beszélsz! Ez a srác se edzéssel szedte az izmait -.-" Ne beszéljetek hanem előtte a vidóet nézzétek meg, amúgy beszéltek baromságokat.

A műizmot meg a lufit úgy értettem, hogy hiába erős, meg izmos, nem olyan hatékony mint a normális tömegnővelős, fehérjés izom.

2015. jan. 22. 10:02
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

20 éves lány vagyok, szerintem nem szexi. nem tudok róla semmit, de valahogy süt a képről, hogy egy tahó paraj :D

persze lehet, hogy a belsője értékekkel teli valójában, és ő egy roppant intelligens ember, de egy kép alapján nagyon nem ez jön le.

nekem nem tud szexi lenni az, aki gyökérnek tűnik :D

2015. jan. 22. 10:03
 33/38 anonim ***** válasza:

#29! A koxtól nem lesz dühöngő állat senki sem és rosszul sem lesznek tőle az emberek. Ezt csak azért mondta az a hülyegyerek, hogy legyen egy kis szenzációja a dolognak.

Korábban mondtad, hogy mennyire lehet látni kettejük közül, hogy az egyik koxol, a másik meg nem. Hát az a helyzet, hogy az inges ürge is használ koxol, tehát a nagy szakértelmed már megint csődöt mondott. Annyira nem tudsz semmit a témáról, hogy nem is értem miért égeted itt magad...

2015. jan. 22. 10:07
 34/38 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik,1-2 éjszakára jó lenne :)

33/N

2015. jan. 22. 10:22
 35/38 anonim ***** válasza:
#31 Nem tudom miért ezt a díszmajmot kell felhoznod példának, aki látszik, hogy egy kicsit se konyít az egészhez, csak mondja a hülyeségeit és megjátsza magát a pénzért. Ez a videó nem bizonyít semmit. A szteroidok mellett is keményen kell edzeni, sőt még keményebben, különben kidobott pénz lenne az egész. A szteroidoknak nagyrészt az a szerepe, hogy gyorsabban regenerálódhatsz, így többet edzhetsz, stb. Edzés nélkül soha nem jön izom.
2015. jan. 22. 10:45
 36/38 anonim válasza:

Most elképzeltem hogy mindenki személyesen veszekedik az igazáért a hapsiról.XDD

TÖK VICCES SRÁCOK.:-D

NA DE NAGYON UNDORÍTÓ.Fuj!Még Lósz.ar pucolónak sem kellene.Beképzelt pötsnek néz ki.:-X

2015. jan. 22. 11:35
 37/38 anonim ***** válasza:

Nagyon nem... BRRRR de mennyire nem!!! :SSS Attól, hogy az egyik kacsóját felteszi a buksija alá és idióta selyemfiú fejet vág nem szexi lesz, hanem egy taszító ficsúr.

L

2015. jan. 22. 11:41
 38/38 anonim ***** válasza:
Am kérdező egy idióta vagy. Neked kell, eldönteni, hogy neked tetszik vagy nem. Szóval én csak a saját véleményem írtam le a srácról
2015. jan. 22. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!