# 30 nézd már meg a videót mielőtt beszélsz! Ez a srác se edzéssel szedte az izmait -.-" Ne beszéljetek hanem előtte a vidóet nézzétek meg, amúgy beszéltek baromságokat.
A műizmot meg a lufit úgy értettem, hogy hiába erős, meg izmos, nem olyan hatékony mint a normális tömegnővelős, fehérjés izom.
20 éves lány vagyok, szerintem nem szexi. nem tudok róla semmit, de valahogy süt a képről, hogy egy tahó paraj :D
persze lehet, hogy a belsője értékekkel teli valójában, és ő egy roppant intelligens ember, de egy kép alapján nagyon nem ez jön le.
nekem nem tud szexi lenni az, aki gyökérnek tűnik :D
#29! A koxtól nem lesz dühöngő állat senki sem és rosszul sem lesznek tőle az emberek. Ezt csak azért mondta az a hülyegyerek, hogy legyen egy kis szenzációja a dolognak.
Korábban mondtad, hogy mennyire lehet látni kettejük közül, hogy az egyik koxol, a másik meg nem. Hát az a helyzet, hogy az inges ürge is használ koxol, tehát a nagy szakértelmed már megint csődöt mondott. Annyira nem tudsz semmit a témáról, hogy nem is értem miért égeted itt magad...
Nekem tetszik,1-2 éjszakára jó lenne :)
33/N
Most elképzeltem hogy mindenki személyesen veszekedik az igazáért a hapsiról.XDD
TÖK VICCES SRÁCOK.:-D
NA DE NAGYON UNDORÍTÓ.Fuj!Még Lósz.ar pucolónak sem kellene.Beképzelt pötsnek néz ki.:-X
Nagyon nem... BRRRR de mennyire nem!!! :SSS Attól, hogy az egyik kacsóját felteszi a buksija alá és idióta selyemfiú fejet vág nem szexi lesz, hanem egy taszító ficsúr.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!