Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, ha egy srác izmos de...

Csajok, ha egy srác izmos de nincs kockahasa az ront a külső megítélésén?

Figyelt kérdés

Ha most csak a külső látványt nézzük egy pasin, akkor egy kisportolt izmos férfi akinek ugyan nincs pocakja, de kockahasa sincs még, az hátrány számára egy szálkásabb kockahasú sráccal szemben?

Most vonatkoztassunk el a belsőtől és a jóképűségtől, meg attól, hogy nem mindenki szereti a sportos testűeket, azok nyilván ne válaszoljanak. :)

Köszi!

2014. aug. 12. 19:37
 1/8 anonim ***** válasza:
NEM
2014. aug. 12. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
nem, sőt örülök neki, szeretem ha izmos vmennyire, de ne legyen nagyon az az illető
2014. aug. 12. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hátrány.
2014. aug. 12. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
nem. ezt srácként írom. elég izmos vagyok, csak kicsit túlzásba vittem a tömegelést és lett egy minimális pocakom. de ez nem hátrány.
2014. aug. 12. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Dehogyis... :D Túlértékelik a pasik a kockahasat. Számomra ez semmit sem nyom a latban. Ha szép a srác karja, és egy picit is izmosabb a felsőteste, akkor nekem onnantól már teljesen okés külsőre. Nem kell kockahas, semmi szükség rá.

L

2014. aug. 12. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

engem az izmos emberek sose vonzottak és a környezetemben lévő lányokat se

néhányukkal max megjelenni lehet jobb. de szexre tuti rosszabb mind, mert nem oda edz ahova kéne

és emiatt ott egy kissé gyengébb

2014. aug. 14. 10:11
 7/8 A kérdező kommentje:

6: Nem oda edz ahová kéne? :D Miért hová kéne ahová szerinted nem edz??? :D

És aki egyáltalán nem izmos mert semmit sem csinál, az miért lenne jobb ott, ahová a másik szerinted nem edz, de ezek szerint a nem edző sem edz oda, mert sosem edz máshová sem, szóval nem értem az összefüggést, kérlek fejtsd ki... :)

2014. aug. 14. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem

2014. aug. 14. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!