Van itt olyan srác, aki nagyon tud szeretni, és nem annyira érdekli a külső?
Figyelt kérdés
Tudom, most azt gondoljátok, hogy egy pattanásos, 150 kilós, szemüveges és fogszabályzós "gyönyörű" fejszerkezettel megáldott lány vagyok, (ami szerintem nem is áll túlzottan távol a valóságtól) de egész jó véleményeket szoktam kapni a külsőmmel kapcsolatban alapból, szóval lehet, hogy nincs ekkora gond :D Viszont én ezt gondolom magamról elég erősen, ezért jó lenne egy olyan fiú, akit nem különösebben izgat a külső :) Egyébként engem sem. És jó lenne, ha szeretnének.. Nagyon. :)2014. ápr. 28. 21:24
1/18 anonim válasza:
Van, de téged is csak a külső érdekel, mint minden lányt.
2/18 anonim válasza:
Küldj egy képet privátban! Most nem akarok ismerkedni, csak kíváncsi vagyok mivel lehetsz te annyira elégedetlen. :)
3/18 anonim válasza:
de valjuk be a külső nem mellékes mert bizonyos részben számít de a belső miatt válaszom a lányokat
16/F
5/18 anonim válasza:
küldj egy képet és megmondom, hogy ez-e a helyes taktika.
6/18 anonim válasza:
Ha gondolod dobj egy képet, de érdekesen sikerült ez az indítás.
A rossz önértékelés nem mindig vezet jóra.
8/18 kismutyesz_ válasza:
Ne akarj erőltetve magad mellé senkit, mert annak általában pofára esés a vége. Feltételezem még nem vagy olyan idős, szóval van időd. ;) A külső egyébként csak egy burka az igazi szépségnek. Mindenkinek más az ideálja, bár nálam volt már olyan, hogy a belső megszépítette a külsőt. :) 16/f
9/18 anonim válasza:
Noss, kapaszkodj meg a tollaidba mert mi a szép nőket szeretjük. A szép nők sört reklámoznak a csúnya nők Norbi Update kajákat.A szép nők sportkocsit a csúnya nők Barkaszt.
És mi a sportkocsikat szeretjük és a sört.
10/18 anonim válasza:
ha gondolod dobhatsz egy képet, elég furcsa ízlésem van:D engem az fog meg, ha egy lány arcának karaktere van, vagy egyszerűen szép:D 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!